Başkan Akyol: ´´Sporu sevdirmek için tesislere ihtiyaç var”

Alaplı Belediye Spor Kulübü Başkanı Serdar Akyol, İlçemizde gençlerimize spor yapabilmeleri için yeterli tesisin olmadığını bildirdi.

Başkan Akyol: ´´Sporu sevdirmek için tesislere ihtiyaç var”
Alaplı Belediye Spor Kulübü Başkanı Serdar Akyol, İlçemizde gençlerimize spor yapabilmeleri için yeterli tesisin olmadığını bildirdi.
Alaplı Belediye Spor Kulübü Başkanı Serdar Akyol, düzenlediği basın toplantısında, İlçe’de gençlerin spor yapabilecekleri yeteri kadar tesisin olmadığını söyledi. Bölge Milletvekillerinden tesisleşme konusunda destek beklediklerini ifade eden Akyol, şöyle dedi:
“Yönetim Kurulu olarak göreve gelişimizin 7. ayını doldurduk. Bu 7 aylık süreçte, A takımımızı yeniden yapılandırdık, içi boşalmış futbol takımımızı yaptığımız transferlerle güçlendirdik. Biz göreve gelirken, belirlediğimiz bir yol haritası vardı. Alaplı’nın yetenekli gençlerini bulup şans vermekti. Hocamızın tespit ettiği bu isimleri kadromuza katarak Alaplıspor sever aileleri kazandık. Bugün takımımızın iskelet kadrosunu Alaplılı çocuklar oluşturuyor. Bu bir öze dönüş projesiydi. Bunda başarılı olduğumuzu görüyoruz. Alt yapıda yeniden çalışmalara başladık. Bu sezon üç kategoride liglere katılacağız. Hedefimiz U19’da il şampiyonluğu ve yine Alaplı’da futbol yaşını 8 yaşa indirerek futbol okulu açtık. Alaplı’da yeni yıldızları keşfedip önce Zonguldak futboluna sonra da Türk futboluna kazandıracağız. Alaplı Belediye spor Futbol Kulübü kişilere bağlılıktan çıkarıp kurumsal kimliği büründüreceğiz. Daha çok gencimizin spor yapması için Kulüp bünyesinde çeşitli branşlar açmak istiyoruz. Ancak yeteri kadar tesislerimiz olmadığı için istediğimiz branşları açamıyoruz. Özelikle okullarımızda her spor dalından çok yetenekli gençlerimiz var. Bu gençlerimiz ortaya çıkarmak ve spor yaptırmak için spor tesislerine ihtiyacımız var. Bu anlamda bölge Milletvekillerimizden destek bekliyoruz. Futbol sahamızın hemen yanına gençlerimiz için spor tesisleri yapılabilir. Ayrıca İlçemizdeki kapalı spor salonu ihtiyaca cevap veremiyor. Yeni bir kapalı spor sahasına çok acele ihtiyacımız var. Futbol sahamızla ilgi gençlik Spor İl Müdürlüğümüz sahanın ışıklandırması için destek oldular. Önümüzdeki günlerde sahanın ışıklandırması yaparak akşamları da İlçemizdeki gençlerin spor yapmasını sağlayacağız. Ben özelikle taraftar gurubumuza çok teşekkür ediyorum. Çocuklar üşümezin diye sosyal sorumluluk projesi başlattılar. Sattıkları formalarla ihtiyaç sahibi çocuklara yardımda bulunacaklar.”
Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2015, 15:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER