Başkan Uysal taraftarla buluştu

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilçedeki Taraftar Derneklerinin Başkanları, Kdz. Ereğli Belediyespor Yönetim Kurulu ve taraftarlar ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Başkan Uysal taraftarla buluştu


HaberMerkezi-Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilçedeki Taraftar Derneklerinin Başkanları, Kdz. Ereğli Belediyespor Yönetim Kurulu ve taraftarlar ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Aynı zamanda Kdz. Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanlığı görevinde de bulunan Başkan Uysal, 20 Eylül Pazar günü başlayacak yeni sezon öncesi önemli mesajlar verdi. 

“Böyle güzel birlikteliklerin artması lazım. Takımlar seyircileri ile büyüktür.               Spor kardeşlik, dayanışma ve her türlü güzelliklere ulaşmanın ilk adımıdır.” ifadelerini kullanan Uysal, Genç Ereğlililer Taraftar Grubu’nun deplasmana gitme taleplerine de, “ Maçın önemi, yeri ve karşı takımdan alınacak müsaade ve taraftar kontenjanına göre gerekeni yapacağız.” sözleri ile olumlu yanıt verdi.

Bu arada düzenlenen etkinlikte konuşan Kdz. Ereğli Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Serdar Özbek’de 18-19 Eylül Cuma ve Cumartesi günü, 11.00 ile 24.00 saatleri arasında Amfi Tiyatro’da düzenlenecek, “Renklerin Kardeşliği Kan Bağışı Kampanyası” na tüm taraftarları ve Ereğli halkını davet etti.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2015, 06:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER