Başkan Yıldırım teşekkür etti

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım

Başkan Yıldırım teşekkür etti

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Kdz. Ereğli Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Serdar Özbek başta olmak üzere yöneticilere ve Tüm Fenerbahçelilere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Geçtiğimiz günlerde Kdz. Ereğli’ye gelerek açılış ve imza törenine katılan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Aziz Yıldırım, Kdz. Ereğli Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Serdar Özbek ve yöneticilerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür mektubu gönderdi.

Yıldırım’ın gönderdiği teşekkür mektubunda;

“Karadeniz Ereğli şubemizin “Hedef 1 milyon üye projesi “kapsamında 28 Ekim 2014 tarihinde düzenlemiş olduğu etkinlik vesilesiyle bu güzide İlçemizde bulunduğumuz süre zarfında, kafilemzie gösterdiğiniz yakın ilgi ve misafirperverliğiniz ile organizasyonun gerçekleştirilmesine dair tüm değerli çalışmalarınız için şahsım, yönetim kurulu üyelerimiz ve delegasyonumuz adına size ve şahsınızda tüm emeği geçenlere içtenlikle teşekkür eder, bu önemli projemize şubeniz nezdinde değerli katkılar sağlayacağınıza olan inancım ile hepinize başarılar diler, saygılar sunarım” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2014, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER