Başkan'dan Maça Davet

Başkan'dan Maça Davet

Başkan'dan Maça Davet

Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldakspor, 5’inci hafta maçında deplasmanda Kırklarelispor ile 1-1 berabere kaldı.

Deplasmanda oynadıkları maçta galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirten Kulüp Başkanı Süleyman Caner, takımın her geçen hafta daha iyi oynamaya başladıklarını  söyledi.

Pazar günü oynanacak Sakarya maçına tüm taraftarları beklediklerini belirten Caner, yaptığı açıklamada şunları söyledi” Takım olarak her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Cumartesi günü kendi sahamızda Fethiyespor’u 2-1 yendik. Çarşamba günü Kırklareli deplasmanında  galibiyeti kaçırdık. 1 puanla döndük. Maçın ikinci yarısında daha üstün oynayan taraf bizdik. Verilmeyen bir golümüz var. Direkten dönen topumuz var. Kaçırdığımız pozisyonlar var. Sonuçta 1 puanla döndük. Galibiyeti kaçırdığımıza üzüldük ama 1 puanda bizim için iyidir. Şimdi önümüzde Sakarya maçı var. Tamam bu maça odaklanıyoruz. Bu maçı kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu  maçta tüm taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Tribünlere gelmemezlik  etmesinler. Bizim için çok önemli bir maç. Taraftarlarımız tribünleri  doldursunlar ve takımı desteklesinler. Onların desteği ile sahadan istediğimizi alarak  yolumuza devam etmek istiyoruz. 7’den 70’e herkesi tribünde yer alarak takımı desteklemeye davet ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2017, 07:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER