Başkent'te Zonguldak Belediyespor fırtınası esti..

Başkent'te Zonguldak Belediyespor fırtınası esti..

Başkent'te Zonguldak Belediyespor fırtınası esti..

Başkentte yapılan Kyokushin Ashihara Karate Türkiye Şampiyonasın'da Zonguldak Belediyespor fırtınası esti. Zonguldak Belediyespor şampiyona da 3 birincilik ve 2 ikincilik elde ederek 5 sporcu ay yıldızlı formayı giyemeyi hak kazandı.

Türkiye TaekwondoFederasyonu tarafından 15-19 Ocak tarihleri arasında Ankara'da  Elize Otelde Kyokushin Ashihara Karate Türkiye Şampiyonası yapıldı. Heyecanlı ve nefes kesen maçlara sahne olduğu şampiyona da Zonguldak Belediyespor fırtınası esti. Zonguldak Belediyespor adına ter döken Havvanur Velioğlu Yıldızlar 35 kg birinci, Hazal Çatma 45 kg yıldızlar birinci, Halil Yusuf Demir 35 kg minikler birinci, Sude Erdoğan yıldızlar 40 kg ikinci, İlayda Kara Gençler 65 kg ikinci, Bekir Başkan minikler 40 kg üçüncü, Muhammet Çiçek U22 65 kg beşinci olarak tamamladı. 5 sporcu Zonguldak Belediyespor forması altında almış oldukları bu başarıyla ay yıldızlı formayı giyemeye hak kazandı. Zonguldaklı sporcular ay yıldızlı forma altında Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek. Öte yandan veteranlar kategorisinde ise Bekir Kaya ise 95 Kg'da Türkiye ikincisi oldu. 
''Hedef Avrupa Şampiyonluğu''
Teakwondo antrenörü Bülent Çiçek, ''Sporcularımız birlikte Ankara'da katıldığı Türkiye şampiyonasında 3 birincilik ve 2 ikinciklik elde ederek  5 sporcumuz ay yıldızlı formayı giymeyi hak kazandı. Ayrıca şampiyona da 1 üçüncümüz ve 1'de beşincimiz var.  Bu bizim için gurur verici birşey. Şimdi sırada Avrupa Şampiyonası var. İnşallah sporcularımız birlikte ay yıldızlı forma altında şampiyonluk hedefliyoruz. Bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz''dedi.
 

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2020, 16:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER