Belediye 2. hazırlık maçını yaptı

Yeni sezon hazırlıklarını Gerede’de sürdüren Kdz.Ereğli Belediyespor, BAL ligi 10.grup takımlarından Gebzespor ile oynadığı hazırlık maçını 2-0 kaybetti

Belediye 2. hazırlık maçını yaptı

Yeni sezon hazırlıklarını Gerede’de sürdüren Kdz.Ereğli Belediyespor, BAL ligi 10.grup takımlarından Gebzespor ile oynadığı hazırlık maçını 2-0 kaybetti. Eflatun beyazlılar kamptaki ikinci hazırlık maçını Pazar günü 3.lig takımlarından Niğde Belediyespor ile oynayacak.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve Ereğli’de oynadığı ilk hazırlık maçında Sakaryaspor’u 2-1 mağlup eden Kdz.Ereğli Belediyespor, Gerede’de kampı çerçevesinde oynadığı ilk hazırlık maçında BAL Ligi 10. grubun iddialı takımlarından Gebzespor’a 2-0 mağlup oldu.

Rakibi karşısında genelde iyi bir görüntü çizen ve Antrenör Taner Demirbaş’ın hafif sakatlıkları bulunduğu için riske etmediği, İbrahim Arıkan, Burak Eliçek ve Şaban Karakuş dışındaki tüm oyunculara şans verdiği karşılaşmada, 17.dakikada 1-0 geriye düşen eflatun beyazlılar, ilk yarısı bu skorla biten karşılaşmada 57.dakikada gelen gole de engel olamayınca sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Eflatun beyazlıların yabancı oyuncuları Oscar Antonıo Zepeda Ramırez ve Darıan Geovannı Alverez Calderon’un da maçın ikinci yarısında şans bulduğu karşılaşmayı, Ereğli Belediyespor 2.Başkanı Ayhan Atay, As Başkan İhsan Yazıcıoğlu, Futbol Şube Sorumlusu Gökmen Baydan, Genel Sekreter Deniz Koca, Belediye Meclis Üyesi Sezai Meriç ve Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Özcan’da izledi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2014, 07:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER