Belediyespor Başkentten zaferle döndü

Belediyespor Başkentten zaferle döndü

Belediyespor Başkentten zaferle döndü

Kdz. Ereğli Belediyespor üst üste 2. galibiyetini elde etti.

BAL Ligi 11. Grup’ta mücadele eden Karadeniz EreğliBelediyespor, Başkent deplasmanında konuk olduğu Pursaklar Belediyespor’u,  2-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.Üst üste 2. galibiyetin yanında sezonun ilk deplasman galibiyetini elde edeneflatun beyazlılar, hafta sonunda lideri konuk edecek.

Pursaklar deplasmanında sahaya Safa Sakıpcan Erdal,Ümit Daşçı, Ozan Aydın, Tunahan Altuntaş, Emre Berkan Kahvecioğlu, Ahmet Olgun,Oğulcan İnce, Oğuz Yalçın, Yaşar Şahin, Murat Turan ve Furkan Çırakoğlu 11’ iile çıkan Kdz. Ereğli Belediyespor ilk yarıda rakibine üstünlüğünühissettirirken, bir topu direkten dönen bir golü ise ofsayt gerekçesiylegeçerli sayılmayan Murat Turan’ın 58. dakikadaki penaltı golü ile 1-0 önegeçti.

Bu dakikada 10 kişi kalan rakibi karşısında,  kalesinde 70.dakikada penaltıdan 1 gol göreneflatun beyazlılar,  1-1’e gelen skorsonrası 78. dakikada Ümit Daşcı’nın çift sarı karttan oyundan atılması ile 10kişi kalmasına rağmen, 90.dakikada Eray Özer’in golü ile 2-1’i bulup 3 puanınsahibi oldu.

Kdz. Ereğli Belediyespor 8.haftada 7. maçının 6’sıkazanıp 1’inde berabere kalan grup lideri İstanbul temsilcisi Modafen’iağırlayacak.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2016, 07:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER