BELEDİYESPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR…

BELEDİYESPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR…

gundemeregli.com-Karadeniz Ereğli Belediye spor Erkek Futbol A Takımı Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’in 2013-14 Sezonu hazırlıkları sürüyor.

Lig öncesi hazırlıklarını sürdüren Ereğli Belediye spor, iki günlük iznin ardından 19 Ağustos Pazartesi günü Bey çayırı Sahası’nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. Saat 17.30’da başlayan antrenmanda ağırlık ve dayanıklılık çalışmaları yapıldı.

Karadeniz Ereğli Belediye spor Teknik Direktörü İsmail yalçın yaptığı konuşmada “Gümeli spor ile transfer görüşmelerinin sürdüğü Sergen Aydın da idmanlara katılırken Ereğli Karadeniz spor’dan takımımıza katılan Osman Yazgan da antrenman için Bey çayırı Sahası’na gelmesine rağmen, sağ baldırındaki küçük bir sakatlık sebebiyle çalışmalara katılmadı.Bu sezon Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’de şampiyonluğu hedefleyen ve olası baraj maçını da kazandıktan sonra Bölgesel Amatör Lig’e yükselmeyi amaçlayan Karadeniz Ereğli Belediye spor olarak sezon öncesi çalışmalarımıza devam edeceğiz ve lige en iyi şekilde hazır olacağız.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2013, 07:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER