Belediyespor İlk Maçına çıkıyor

2015-2016 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta mücadele edecek Kdz. Ereğli Belediyespor, yeni sezonun ilk maçında Kilimli Belediyespor’u konuk edecek.

Belediyespor İlk Maçına çıkıyor

2015-2016 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta mücadele edecek Kdz. Ereğli Belediyespor, yeni sezonun ilk maçında Kilimli Belediyespor’u konuk edecek. 20 Eylül Pazar günü saat 15.00’te Beyçayırı Stadı’nda oynanacak karşılaşma öncesi bir açıklama yapan Kdz. Ereğli Belediyespor 2. Başkanı Ayhan Atay, tüm sporseverleri, sivil toplum kuruluşlarını ve Ereğli halkını karşılaşmaya davet etti.

Bölgesel Amatör Ligde 2015-2016 sezonu 20 Eylül Pazar günü oynanacak ilk hafta maçlarıyla başlayacak. Yeni sezonda 8.grupta mücadele edecek ve ilk haftada oynayacağı Kilimli Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın sabah yapacağı ter idmanıyla tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak Kdz. Ereğli Belediyespor’da 2. Başkan Ayhan Atay, sezonun ilk maçı öncesi destek çağrısı yaptı.

Kendilerini zor bir sezonun beklediğini ve bu süreçte toplumun her kesiminde destek beklediklerini söyleyen Atay, “ Yeni sezon öncesi iyi bir kadro oluşturduğumuzu ve iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum.”dedi.

Sezonun ilk haftasında oynanacak Kilimli Belediyespor maçının önemine de vurgu yapan Atay, “ İki Zonguldak temsilcisini karşı karşıya getirecek karşılaşmanın dostluk içinde, fair-play çerçevesinde geçeceğine inanıyorum. Hedefimiz lige galibiyetle başlamak. Bu doğrultuda Pazar günü saat 15.00’te tüm sporseverleri, sivil toplum kuruluşlarını ve Ereğli halkını, Beyçayırı Stadı’na takımımıza destek olmaya davet ediyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER