BELEDİYESPOR KALESİNİ SAĞLAMA ALDI

BELEDİYESPOR KALESİNİ SAĞLAMA ALDI

gundemeregli.com-Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig´de mücadele edecek olan Karadeniz Ereğli Belediyespor, dış transferde bir anlaşma daha yaptı. Geçtiğimiz günlerde Güngören Belediyespor´dan stoper İbrahim Arıkan ile anlaşan Ereğli Belediyespor, kalesini de sağlama aldı. Eflatun beyazlılar, kariyeri boyunca Spor Toto 2.Lig ve bugünkü adıyla PTT 1.Ligde forma giyen, Mersin İdman Yurdu,Vestel Manisa, MP Antalya, Adıyamanspor ve Adanaspor gibi takımların kalesini koruyan Oğuzhan Doğar´ı renklerine bağladı.

Kdz. Ereğli Belediyespor yeni sezon öncesi transferlerini sürdürüyor. İç transferde 8 oyuncu ile yeniden anlaşan yönetim, dış transferde de ikinci anlaşmasını yaptı. Eflatun beyazlılar İbrahim Arıkan´ın ardından kaleci Oğuzhan Doğar´ı renklerine bağladı.

Kulüp ve Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr Hüseyin Uysal, 2.Başkan Ayhan Atay, As Başkanlar İhsan Yazıcıoğlu ve Mehmet Erdoğan, Futbol Şube Sorumlusu Gökmen Baydan ile Antrenör Taner Demirbaş’ın da bulunduğu görüşmede taraflar her konuda anlaştı.

Başkan Uysal, Oğuzhan Doğar’ın Ereğli Belediyespor’a transferinin, hem kulüp hem de Oğuzhan adına hayırlı olmasını diledi. Uysal, “Bizler hocamızın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürecek.”dedi.

OĞUZHAN: BU GÜVENE LAYIK OLACAĞIM

Kdz. Ereğli Belediyespor’un yeni kalecisi Oğuzhan Doğar anlaşmaya ilişkin olarak yaptığı ilk açıklamada, kendisine olan güveni boşa çıkarmamak için elinden geleni yapacağını söyledi. Doğar, “ Öncelikle Taner hocama teşekkür ediyorum. Buraya gelmemin başlıca nedenlerinden biri de hocamdır. Burada da, gerek sayın başkan gerekse yönetim kurulu üyelerinin sıcakkanlılığı açıkçası beni çok etkiledi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu güvene layık olacağım. Ereğli Belediyespor formasıyla önemli başarılara imza atmak istiyorum. ” dedi.

OĞUZHAN DOĞAR KİMDİR?

1 Haziran 1978 yılında Osmaniye’de doğan Oğuzhan Doğar, 1994-95 ve 95-96 sezonlarında 3.ligde mücadele eden Osmaniyespor’un formasını giydi. Daha sonra sırasıyla bugünkü adıyla PTT 1.Ligde Mersin İdman Yurdu, MP Antalya ve Vestel Manisa formaları da giyen Doğar, Uşakspor’da sonra yeniden Mersin İdman Yurduna transfer olarak burada 4 sezon daha forma giydi. Oğuzhan Doğar, Adanaspor, Adıyaman, Fethiye, Bozüyükspor ve son olarak da Körfez takımında forma giyiyordu.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2014, 07:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER