Belediyespor yine beklenilen puanı alamadı!

Belediyespor yine beklenilen puanı alamadı!

Belediyespor yine beklenilen puanı alamadı!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grupta mücadele eden Karadeniz Ereğli Belediyespor, bugün sahasında Haymana Belediyespor’u ağırladı. Karşılaşmayı, Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Karadeniz Ereğli Belediye ve Belediye Spor Kulübü Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık,  Kulüp 2. Başkanı İhsan Yazıcıoğlu, bazı Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, CHP İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul, bazı Belediye Meclis Üyeleri ile yaklaşık 2 bin taraftar izledi.

İçinde bulunduğumuz “Lösemili Çocuklar Haftası” nedeniyle her iki takım da sahaya “Maskemi takıyorum, farkındalık yaratıyorum” pankartı ile çıkarak lösemi hastalığına dikkat çekti.

İlk dakikalardan itibaren kıran kırana mücadeleye sahne olan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere tamamlandı. Karşılaşmada eşitliği bozan gol 64. dakikada Haymana Belediyespor’dan geldi. Karadeniz Ereğli Belediyespor taraftarlarının maçın başından sonuna kadar tezahüratına sahne olan maçta, yeniden eşitliği sağlayan gol ise 90+5. dakikada Emre Berkan’dan geldi. Karadeniz Ereğli Belediyespor’un golüyle birlikte tamamlanan mücadelenin sonunda her iki takım da 1’er puana razı oldu.

Öte yandan, ligde puanını 6’ya yükselten Karadeniz Ereğli Belediyespor, 10 Kasım Pazar günü, saat 14’te, deplasmanda Göynük Belediyesispor ile karşılaşacak.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2019, 22:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER