BELEDİYESPOR’A DESTEK GECESİ

BELEDİYESPOR’A DESTEK GECESİ
gundemeregli.com-
Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Alaplı Belediyespor tarafından yeni sezon öncesi düzenlenen yardımlaşma gecesine üst düzey protokolün katılmaması ve bazı protokol üyelerinin erken terk etmesi damgasını vurdu.
Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Alaplı Belediyespor tarafından yeni sezon öncesi kulübe destek gecesi düzenlendi.
Alaplı Çay Bahçesi tesislerinde gerçekleştirilen destek gecesine Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, AK Parti Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır, AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, CHP Alaplı ilçe Başkanı Hüseyin Tosun, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, İş adamı Sait Erçal, Alaplı Belediyespor Kulübü yöneticileri, esnaflar futbolcular ve vatandaşlar katıldı.
Geceye üst düzey protokol üyelerinin yanı sıra bazı siyasi partiler ve bazı belediye meclis üyeleri katılmazken, gecede sahne alan Fantezi arabesk müziğin duayenlerinden Hakkı Bulut konserini beklemeden Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ve AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlu’nun geceyi erken terk etmesi tepki çekti.
Geceye vatandaş düzeyde katılım yoğun olurken, gecede konuşan Alaplı Belediyespor Başkanı Tarık Yazıcı yönetim olarak ellerinden geleni yaparak üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getireceklerini belirterek, yeni sezonda tüm takıma başarılar diledi, gecede emeği geçen herkese şükranlarını sunduğunu kaydetti.
Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’da yaptığı konuşmada Alaplı Belediyespor yöneticilerin yalnız bırakmayarak geceye destek veren herkese teşekkür etti.
Spor kulüplerinin amacının gençlere spor yaptırmak olduğunu belirten Çimenoğlu,” Öncelikle bu gecede kulüp yöneticilerimizi yalnız bırakmayarak destek veren herkese teşekkür ediyorum. Spor kulüplerinin amacı gençlerimize spor yaptırmaktır. Alaplı Belediyespor’un da amacı ve hedefi budur. Futbol, voleybol güreş ve çeşitli branşlarda da bu faaliyetlerini sürdürmektedir. Ama Belediyespor Futbol takımımız her sene süper amatör ligde ilçemizi başarı ile temsil eden nadide kulübümüzdür. Buradan bir müjde vermek istiyorum. Hem Belediyespor hem de Eleşlerspor takımlarımız artık sentetik çim sahamızda maçlara çıkacaklar. FIFA temsilcisi Alaattin Türkyılmaz, Alaplı futbol sahasının zeminini, özel araç ve gereçlerle test etti. Türkyılmaz, zeminin değişik noktalarından test sonuçları aldı. Zeminden ve diğer noktalardan alınan sonuçlar FIFA´nın merkezine gönderilecek ve sonuçların uygun bulunması durumunda geçici kabul yapılacak. FIFA temsilcisi arkadaşımız bu sürecin de 15 gün ile bir ay arasında değişebileceğini söyledi. Eğer, sonuçlar uygun bulunmazsa, eksiklerin ve aksaklıkların durumuna ve giderilmesine göre bu süreç biraz daha uzayabilirmiş. Biz, testlerden elde edilecek sonuçların olumlu çıkmasını ümit ediyoruz. Ama eksiklik veya aksaklık tespit edilirse, elbette bunların da tamamlanması gerekir. Eğer, test sonuçları FIFA tarafından uygun bulunur ve onaylanırsa en geç bir ay içinde sahanın geçici kabulü yapılacak ve dolayısıyla amatör spor kulüplerimiz ve okul takımlarımız resmi müsabakalarını bu sahada oynamaya başlayacaklar” dedi.
Gecede açık artırma ile 4 büyüklerin formalarının yanı sıra Alaplı Belediyespor forması ve bir adet futbol topu satışa sunuldu. Ayrıca hediye çekilişinde ise bir kişiye televizyon verilirken, 3 kişiye 5 yıldızlı otelde tatil hediye edildi. Gecede sahne alan pop müziğin yeni sesi Melis ve Türk Halk Müziği sanatçısı Selma seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla geceye katılanları doyasıya eğlendirirken, diğer yandan 23.00 sularında konserine başlayan Fantezi arabesk müziğin duayenlerinden Hakkı Bulut seslendirdiği eski ve yeni şarkıları izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Hayranlarının yoğun sevgisi karşısında oldukça mutlu olan Hakkı Bulut, vatandaşlardan gelen istek parçalarını da seslendirdi. Hayranlarının şarkılarına eşlik ettiği Hakkı Bulut, şarkıları ile izleyenleri coşturdu. Kendisinin sahneye çıkmasını beklemeden geceyi terk eden Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu’na tepki gösteren Hakkı Bulut, “Başkanım keşke buraya kadar gelmişken beni göreydin, gelecek sene belki festivale çağırırdın, çünkü ben festivale katıldığımda yüz binlerce insan geliyor. Bugüne kadar buraya festivale gelmedim. Belki beni gelecek seneki festivale çağırırdın” dedi.
Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2013, 06:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER