Belediyesporlu boksörler madalyaları topladı

Cemal Güven ve Bülent Yılmaz Antrenörlüğündeki Ereğli Belediye spor’lu Boksörler Karabük ve Sakarya ile dörtlü boks antrenman müsabakalarında güçlü rakipleri karşısında zorlanmadan tüm madalyaları topladı.

Belediyesporlu boksörler madalyaları topladı

Cemal Güven ve Bülent Yılmaz antrenörlüğündeki Ereğli Belediye spor’lu Boksörler Karabük ve Sakarya ile dörtlü boks antrenman müsabakalarında güçlü rakipleri karşısında zorlanmadan tüm madalyaları topladı. Geçtiğimiz hafta sonu Ereğli Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalarda Ereğli Belediye sporlu boksörler güçlü rakiplerini yenerek ileri ki günlerde yapılacak olan Türkiye Boks Birinciliklerine iyi hazırlandıkları görüldü.

Ekip olarak boksörlerin iyi bir performans sergilediğini belirten Ereğli Belediye spor Boks Antrenörü Camal Güven şunları söyledi: “Misafir ekibin içlerinde şampiyonların, millilerin olduğu maçlarda boksörlerimizi ileri ki günlerde Türkiye Boks Birinciliklerine iyi hazırlandıkları gözlenmektedir. Alt Minikler – Üst Minikler – Gençler ve Yıldız Bayanlar - Genç Bayanlar - Büyük Bayanlarda Türkiye şampiyonaları öncesi özel antrenman müsabakalarına katılarak, eksik olan maç sayılarını artırarak, tecrübe kazanmak için mümkün oldukça katılmaktayız. Tüm Faaliyetlerimizde; desteğini bizden esirgemeyen kulübümüz yöneticilerimize, bu konuda sporum ve sporcularım adına antrenörleri olarak teşekkür ederiz. Ereğlili erkek-kız gençlerimize çağrımız; kavgalı dünyada gelin boks yapalım, spor yapalım. Özellikle 10-16 yaşlar kız-erkekler tercihlerimizdir. Üst minikler Türkiye Boks Birinciliklerine Ereğli Belediye spor dört boksörle katılacak olup, madalyaya uzanacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2015, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER