Beşiktaş Başkanı Orman, Kdz. Ereğli’de taraftarlarla iftarda buluştu

Beşiktaş Başkanı Orman, Kdz. Ereğli’de taraftarlarla iftarda buluştu

Beşiktaş Başkanı Orman, Kdz. Ereğli’de taraftarlarla iftarda buluştu
 Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki Beşiktaş taraftarlarının daveti üzerine düzenlenen iftar programına katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Alman golcü Mario Gomez transferinin iki tarafından isteği ile olabileceğini söyledi. 
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş taraftarları tarafından Kdz. Ereğli Polisevi’nde düzenlediği iftar davetine katıldı. Taraftarlar tarafından coşkuyla karşılanan Orman, iftarın ardından 2015-2016 sezonu şampiyonluğu ve transferlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

“ŞAMPİYONLUĞUMUZ 4 YILLIK ÇALIŞMANIN ÜRÜNܔ

2015-2016 sezonu şampiyonluğunun 4 yıllık bir çalışma sonucunda elde edildiğini belirten Orman, taraftarlara bu yıl son kez iki yıldızlı formayı alacaklarını söyledi. Orman, “Hep beraber çok güzel bir sezon geçirdik. Esasında 4 yıllık bir çalışmanın sonucunda geçirdik ama rüya gibi geldi, rüzgar gibi de geçti. Bizim işimiz Beşiktaşlıları mutlu etmek. Bizim bütün arzumuz bu. Onun içinde buralara kadar geliyoruz. Olabildiğince bütün Beşiktaşlılarla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Beşiktaş takımı bu sezon hepimizi mutlu etti, inşallah sizleri de mutlu etmiştir. Darısı seneye tekrarını diliyoruz. Stadımız her ne kadar bittiyse de bu senede işimiz zor aslında. Beklentilerimiz fazla. Hiç merak etmeyin. Bu seneye kadar biz bu işleri planlayarak geldik. Bundan sonrada planlayarak gideceğiz. Kimsenin değil kendi bildiklerimizle, kendi doğrularımızla bu noktaya geldik. Ben Beşiktaş’ta göreve geldiğimde 21 tane Kartal Yuvası vardı. Şu anda 77’ye ulaştık. İnşallah bu sezon sonunda 100’ü buluruz diye tahmin ediyorum. İnşallah bu Kartal Yuvası ile birlikte sizlere iki yıldızlı forma almayı nasip etsin” dedi. 
Orman bir taraftarın “Başkanım UEFA kupasını istiyoruz” sözlerine “Biz Şampiyonlar Ligi’nde oynuyoruz“ diye yanıt verdi.

MARİO GOMEZ TRANSFERİ
Masasına gelen minik bir Beşiktaş taraftarını kucağına alıp seven Orman, taraftarların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Burada gazetecilerin transferlere ilişkin sorularını da yanıtlayan Orman, Mario Gomez’in transferine ilişkin olarak “Mario Gomez sadece Almanya’da değil Türkiye’de de çok gol attı. İnşallah ay sonu yada önümüzdeki ayın 5 gibi görüşeceğiz. Hayırlısı bakalım. Beşiktaş bize göre dünyanın en önemli kulüplerinden bir tanesi. Bu güne kadar kimler geldi, kimler geçti. Biz Mario Gomez’i tabi ki takımımızda istiyoruz. Ama bu karşılıklı olarak iki tarafla alakalı. Beşiktaş çok ciddi bir kurum. Hiçbir zaman araç olmaz ancak amaç olur” dedi.

“TAKIMDA REVİZYON OLMAYACAK”
Takımda revizyon olmayacağını dile getiren Orman “Takımımızın zaten iskeleti hazır. Defans blokunda geçen yıl çok sakatlıklar yaşadık. Devre arası ayrılan oyuncularımız oldu. Çok önde oynadığımız içinde biraz açıklar veriyoruz. Bizde bir iki bölgeye yatırım yapacağız, o kadar” diye konuştu.
A Mili Takımın Çek Cumhuriyeti’ni 2-0 yenmesi ve takımda oynaya Beşiktaşlı futbolcuların performanslarını da değerlendiren Orman sözlerini şu şekilde sürdürdü: 
“Tabi ki millet olarak çok sevindik. Biraz öncede söylediğim gibi bizim işimiz insanları mutlu etmek. Milli takımımızın kazanması da tüm Türkiye’yi ve Türkiye’yi sevenleri mutlu etmiştir. İnşallah üst turada çıkarlar. Ben orada oynayan tüm oyuncularımızı ve hocalarımızı kutluyorum. Beşiktaşlı olarak gurur duyuyorum açıkçası. Bir hafta öncesine kadar biz İsmail’in kontratını yenileme sürecindeyken bazıları mesaj atıyor Yenileme diye. Şimdi İsmail güzel oynayınca ‘Aman Başkan kaçırmayın’ oluyor. Biz doğru bildiğimiz şekilde hareket ediyoruz, doğru bildiğimiz şekilde de devam edeceğiz. Transferlerde tabi ki taraftarlarımızın istekleri önemli ama bunu internet sayfamızda bir tane sayfa oluştururuz. ‘Şunu mu alalım, bunu mu alalım’ diye bütün millet tıklar. Öyle yapılmaz bu iş. Biz kendi doğrumuza göre yapıyoruz. Bu işi de iyi bildiğimizi düşünüyorum. Allah bizi mahcup etmesin.”
Orman yaptığı açıklamaların ardından iftar davetine katılan taraftarlarla fotoğraf çektirip Kdz. Ereğli ilçesinden ayrıldı.
Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2016, 06:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER