Beşiktaş taraftarlar Derneğinden Alaplı Kaymakamı Çağlar´a ziyaret

Beşiktaş taraftarlar Derneği Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar´ı Ziyaret etti.

Beşiktaş taraftarlar Derneğinden Alaplı Kaymakamı Çağlar´a ziyaret

Beşiktaş taraftarlar Derneği Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar´ı Ziyaret etti.

Zonguldak´ın Ereğli ilçesi Ereğli Beşiktaş TaraftarlarıDerneği Başkanı Tarkan Adik ve yönetim kurulu üyeleri Alaplı Kaymakamı AltuğÇağlar´ı makamında ziyaret etti. Kendisi de Beşiktaş taraftarı olan KaymakamÇağlar Derneğinizin çalışmaları hakkında çok şey duydum. Sizleri takdirediyorum dedi.

Ereğli Beşiktaş taraftarları Derneği yönetimi, Alaplıilçesine yeni atanan ve aynı zaman da Beşiktaş taraftarı olan Kaymakam AltuğÇağlar´ı ziyaret etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren vekendisinin de Beşiktaşlı olduğunu ifade eden Çağlar Derneğin kentte aktifçalışmalar yürüterek örnek sayılabilecek birçok faaliyete imza attığını duydum.Toplum yararına güzel çalışmalar yapan Dernekleri her zaman taktir ettiğiniifade etti. 

Beşiktaş taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik,derneklwerinin 3. kez Türkiye genelinde yılın derneği seçildiğini ifade ederek Derneğimize sadece Beşiktaş taraftarları değil, Fenerbahçe ve Galatasaraytaraftarları da ziyaret ederek birlikte derbi maçlarını izleriz. Toplumyararına güzel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz dedi.

 Ziyaret sohbetin ardından gerçekleşen toplu resimçekilmesi ile sona erdi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2015, 16:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER