BEܒnün Sultanları ikinci oldu

BEܒnün Sultanları ikinci oldu

BEܒnün Sultanları ikinci oldu
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 20-24 Aralık 2016 tarihleri arasında Bülent Ecevit Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen 2016-2017 Akademik yılı Üniversiteler Voleybol 2. Lig müsabakaları sona erdi. 

BEÜ Farabi Kampüsü Spor Salonunda düzenlenen ve 5 gün devam eden müsabakalarda Bülent Ecevit Üniversitesi (Kadın/Erkek), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (Kadın/Erkek), Sinop Üniversitesi (Kadın/Erkek), Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (Kadın/Erkek), Bozok Üniversitesi (Kadın/Erkek), Bartın Üniversitesi (Erkek) olmak üzere toplam 6 farklı üniversiteden 11 takım mücadele etti ve voleybolseverler birbirinden çekişmeli müsabakalar seyretti.

Bülent Ecevit Üniversitesi Kadın voleybol takımı Okutman Hüseyin Hakan Kudak’ın antrenörlüğünde çıktığı müsabalarda yapmış olduğu 3 karşılaşmayı 3-0 kazanmış ve büyük bir çekişmeye ve heyecana sahne olan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ile mücadele ettiği maçtan 3-2 mağlup ayrılmış ve grubunda ikinci olarak müsabakaları tamamladı.

Voleybol severlerin yoğun ilgi gösterdiği şampiyonada kadınlarda Abant İzzet Baysal Üniversitesi 1.ci, Bülent Ecevit Üniversitesi 2.ci, Sinop Üniversitesi ise 3.cü oldu. Erkeklerde ise Bartın Üniversitesi 1.ci, Abant İzzet Baysal Üniversitesi 2.ci, Sinop Üniversitesi 3.cü oldu. Grup müsabakalarında dereceye giren üniversite takımlarına kupaları ise BEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu tarafından takdim edildi.
Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2016, 07:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER