BİR GALİBİYET DAHA ALDI

BİR GALİBİYET DAHA ALDI

gundemeregli.com-Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’de mücadele eden Kdz Ereğli Belediyespor ile Ereğli Devlet Hastanesi spor ligin 3.Haftası’nda Beyçayırı Sahası’nda oynadıkları maç ile karşı karşıya geldi.

Ligin 3.Haftası’na 6 puanla ve en yakın takipçilerinin 2 puan önlerinde lider giren Ereğli Belediyespor ,Ereğli Devlet Hastanesispor maçında kalede Kader Boz, savunmada Osman Karadeniz, Cihat Öztürk, Emre Kuzu, Barış Bayar; orda alanda Serkan Kurt, Oğuz Yalçın, Önder Karakaş, İbrahim Çelik; ileride de Osman Yazgan ve Gökhan Çolak on biri ile mücadeleye başladı. İlk yarısı 1-1 sona eren karşılaşmada maçın 2.yarısında her iki takımda iyi başlarken karşılıklı ataklarla gol yolunu denediler,47. Dakikada Belediyesporlu futbolcu Cihat Öztürk takımını 2-1 öne geçirirken 70. Dakika Osman Karadeniz maçın skorunu belirleyen golü kaydetti.maç sonrası açıklama yapan Kdz Ereğli Belediyespor teknik sorumlusu İsmail Yalçın şu görüşlere yer verdi

“Ligin ilk iki haftasını galibiyetlerle kapatarak 3.Hafta’ya moralli girmiştik. Ancak her zaman dile getirdiğimiz gibi ligde kolay rakip, kolay maç yok. Bu yaklaşımla, Ereğli Devlet Hastanesispor maçına da ciddiyet içerisinde hazırlandık. Her iki takım da maça kontrollü bir oyunla başladı. Ancak karşımızda iyi hazırlanmış, güçlü ve diri gözüken bir rakip bulduk. İlk yarı genelinde zaman zaman hatalar yaparak defansımızın arkasına adam kaçırdık. İlk golü bulduktan sonra oyunun kontrolünü tamamen elimize almamız gerekirken, ilk yarının bitimine sadece iki dakika kala gol yedik. İkinci yarı başlar başlamaz bulduğumuz gol, maçın kalan dakikalarının şekillenmesine sebep oldu. Bu golü 47.dakikada bulmakla bir nebze de olsa rakibimizin direncini kırmış olduk. İkinci yarı genelinde 87.dakikadaki tehlike hariç pozisyon vermedik. Neticede üçte üç yaptık ve zorlu bir maçtan da galibiyetle ayrıldık. Ben özellikle bu maçta iyi bir mücadele örneği sergileyen Ereğli Devlet Hastanesispor takımını yürekten kutluyorum. Kendilerine bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Karadeniz Ereğli Belediyespor olarak biz de önümüzdeki maçlara bakacağız. Haftaya yine zorlu bir maçımız var. İlk yarıya sorunsuz ve kayıpsız girmek istiyoruz. Futbolcularımı da tebrik ediyorum.”dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2013, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER