Bir günde 4 imza ..

Bir günde 4 imza ..

Bir günde 4 imza ..
2016-2017 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan KaradenizEreğli Belediyespor, yeni haftaya transferlerle başladı. 5 oyuncuyu daha önce kadrosunakatan eflatun beyazlılar, bugünde 4 oyuncuyu renklerine bağladı.

Kdz.EreğliBelediyespor yeni sezon öncesi kadrosunu 4 yeni taransferle güçlendirdi. Güniçinde Kdz. Ereğli Belediyespor 2. Başkanı Halil Bozkuş, As Başkan HasanPınarcık, Sayman Deniz Koca, Futbol Şube Sorumlusu Olcay Ural’ın yanı sıra, ATakım Antrenörü İsmail Yalçın ve Yardımcı Antrenör Ercan Yaman’ında hazırbulunduğu görüşmelerde anlaşmaya varıldı.

İŞTE YENİ İSİMLER

TransferKomitesi gün içindeki görüşmelerde Medipol Başakşahir U 21 takımının 1996doğumlu orta saha oyuncusu Murat Turan, Ankaragücü ve Gençlerbirliği alt yapılarında yetişen,Çankırıspor’da profesyonel oynadıktan sonra geçen sezon Bal Ligi takımlarındanPursaklar forması giyen 1996 doğumlu forvet arkası mevkiinde oynayan Yaşar Şahin, yine Hacettepe ve Gençlerbirliği ve Konyaspor alt yapısında yetişen geçen sezonPursaklar forması giyen 1995 doğumlu ön libero ve sağ bek mevkiinde oynayan Oğulcan İnce, ve Sakaryaspor, Fenerbahçe veKarabük alt yapısında oynayan, geçen sezon ise Bal ligi takımlarındanGemlikspor’da forma giyen 1996 doğumlu forvet Merih Can Gök ile sözleşme imzaladı.

Eflatun beyazlılar transfergörüşmesi için akşam saatlerinde ilçeye gelen ve geçen sezon Yeşil Kırşehir’de forma giyen 21 yaşındakiorta saha oyuncusu Furkan Çırakoğlu ile de yarın görüşecek.

2 OYUNCU İLE ÖN ANLAŞMA SAĞLANDI.

Kdz. EreğliBelediyespor, son iki sezonda BAL Ligi takımlarından Yeni Amasya ve Termesporformaları giyen 1997 doğumlu sağ kanat oyuncusu Eray Özer ve 2014/2015sezonunda 3. Ligde Zonguldakspor’un rakibi olan Kızılcabölük takımında formagiyen ve Zonguldak’taki maçta da ter döken ve geçen sesondaTermespor forması giyen 1994 doğumlu stoper Emre Berkan Kahvecioğlu ile de ön anlaşma sağladı. İki oyuncu önümüzdekigünlerde Ereğli’ye gelerek resmi imzayı atacak.

EreğliBelediyespor daha önce Oğuz Yalçın, Turgut Rençber, Ümit Daşçı, Ozan Aydın veTunahan Altuntaş ile anlaşmıştı.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2016, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER