Bjk´den 5.kan bağışı kampanyası

Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği geleneksel hale getirdikleri kan bağışı kampanyasının beşincisini gerçekleştirdi. Amfi Tiyatro da gerçekleştirilen kampanyada Efsane Başkan Süleyman Seba´ nın posteri asılırken, dernek yönetimi tarafından ´Başımız Sağ Olsun´ yazısı yazdırıldı

Bjk´den 5.kan bağışı kampanyası

gundemeregli.com-Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği geleneksel hale getirdikleri kan bağışı kampanyasının beşincisini gerçekleştirdi. Amfi Tiyatro da gerçekleştirilen kampanyada Efsane Başkan Süleyman Seba´ nın posteri asılırken, dernek yönetimi tarafından ´Başımız Sağ Olsun´ yazısı yazdırıldı.Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Yönetiminin Karadeniz Ereğli´ de 2009 yılında başladıkları ilkini yaptıkları ve bu yıl beşincisini gerçekleştiren kan bağışı kampanyasında ilgi oldukça yoğun oldu. Beşiktaş Taraftarları Derneği tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasında kan veren vatandaşlar, başka takımları tuttuklarını ancak amacın insana hizmet olduğu noktada renklerin önemli olmadığını söyledi.Amfi Tiyatroda gerçekleştirilen kan bağışı hakkında açıklamada bulunan Tarkan Adik, dernek olarak görevde oldukları sürece kan bağışı kampanyalarına devam edeceklerini dile getirdi. Tarkan Adik, Bu sene kan bağışı kampanyalarımızın beşincisini gerçekleştiriyoruz. 2009 yılından bu yana sürekli yapıyoruz. Her yıl ağustos ayı sonunda yapıyorduk. Kızılay ile yaptığımız toplantıda Ramazan ayı nedeniyle stoklarının bittiği söylendi. Biz de bugüne çektik. Organize olduk. Şu anda katılım oldukça iyi. Bir nebze destek olabiliyorsak ne mutlu bizlere şeklinde konuştu.

SÜLEYMAN AĞABEYİMİZİ HER ZAMAN KENDİMİZE ÖRNEK ALDIK

15 Ağustos Cuma günü son yolculuğuna uğurlanan Beşiktaş´ın Efsane Başkanı Süleyman Seba´nın kendileri için ayı bir yeri olduğunu kaydeden Adik, 2009 yılında derneklerinin açılışını gerçekleştirdiğini, Süleyman Seba´nın beyefendilik, centilmenlik, alçak gönüllülük özelliklerini dernek olarak uygulamaya çalıştıklarını söyledi. Adik, konuşmasında, Süleyman ağabey kulüpler üstü bir insandı. Karşı tarafa saygıdan tutunda beyefendilik, centilmenlik, alçak gönüllülük hepsi Süleyman ağabey de mevcuttu. Bu unsurlar bir insanda birleştiği zaman insanlar takım gözetmiyorlar. Hepsi kendisine çok saygı duyuyorlardı. Çok seviyorlardı kendisini. Bizleri takip ettiğiniz kadar Ereğli´ de ki takımlarla iyi geçiniyoruz. Onlara saygı gösteriyoruz. Onlarda bize saygı gösteriyor. Böyle bir pozisyon olunca onlarda bizlerin kampanyasında çok rahat bir şekilde kan verebiliyor. Biz de onlara çok rahat bir şekilde gidiyoruz. Esas olması gereken, insanlara anlatmak istediğimiz şey bu. Biz Karadeniz Ereğli Beşiktaş taraftarları derneği olarak Süleyman Ağabeyimizi her zaman kendimize örnek aldık. Her zaman da örnek almaya devam edeceğiz. Bu yüzden Karadeniz Ereğli´ de karşı takımda ki arkadaşlarımız ve dostlarımızla barış ve huzur içerisinde olmak için bütün gayreti göstereceğiz ifadelerini kullandı.

103 ÜNİTE KAN TOPLANDI

Beşiktaş Taraftarları Derneği ve Kızılay tarafından ortaklaşa düzenlenen ve 14.00 ila 23.00 saatleri arasında yapılan kan bağışı kampanyasında 103 ünite kan bağışı yapıldığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2014, 06:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER