'Bu kadar vurdumduymazlık olmaz'

Zonguldakspor’un Kulüp Başkanı Süleyman Caner

'Bu kadar vurdumduymazlık olmaz'

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor’un  Kulüp Başkanı Süleyman Caner, K. Maraş karşısında alınan yenilgi olmak üzere ilk devrenin son maçları olan  Şanlıurfaspor ve Nazilli Belediyespor maçlarını değerlendirdi.  Caner ayrıca kulübün maddi konusu açısından da önemli açıklamalarda bulundu. 

Caner, “Takımımız Kahramanmaraşspor ile mücadeleye iyi başladı. Pozisyonlar buldular. İlk yarıda bulduğumuz pozisyonlar oldukça fazla. Bu pozisyonları değerlendirmek önemli. İlk yarıda bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilseydik  galibiyet alabilirdik. İlk yarının son dakikasında karşı tarafın gol pozisyonunda Sinan’ın sakatlanması, oyuna devam edemeyişi ve yerine yedek kalecinin dahil olmasıyle oyundan düştük. İkinci yarıya da iyi başladılar ama bir duran top ve yedek kalecimiz, neticede gol. 1-0’dan sonra üst üste 3 gol pozisyonu vardı. Bu pozisyonlar değerlendirilebilseydik durum çok farklı olacaktı. Tabi bu da mağlup olmamıza neden oluyor. Gol pozisyonunun telafisi yok. Geldiği zaman değerlendireceksin. Sinan sakatlanmasa, oradan mağlup ayrılma gibi bir durumumuz olamazdı ”dedi.

Caner, “Çocukların hepsi istekli oynadılar ve ellerinden geleni yaptılar. Ama hakemde çok kötüydü. Maçın birinci dakikasından son dakikasına kadar Okan’a faul yapıldı. Her hücuma çıktığında arkadan faul yapıldı. Ama buna rağmen hiç birine faul verilmedi. Hasan Küçcük’e verilen kırmızı kart evlere şenlik. Her şey üst üste geldi” dedi.

Caner, “2 hafta kaldı. Şanlıurfaspor ve Nazilli Belediyespor maçları. Bunların ikisini de en iyi sonuçla bitirmemiz gerekiyor. Bu hafta 3 puan alınsaydı yukarılarla aramızda hiç fark kalmayacaktı. Çok yakınlaşacaktık bir birimize. Şu iki maçtan istediğimiz puanı alırsak yine yukarılardayız. Çocuklar ellerinden geleni yapıyorlar. Bu puanları biz değil, çocuklar topladı. 1 maçta çocukları silip atmak olmaz ”dedi.

Caner, “Destekçimiz yok. Sadece Valimiz ve Belediye Başkanımız var. Başka hiçbir destekçimiz yok. Yardımcı olan diğer firmalar zaten yönetimimizdeler. Ama dışarıdan bize destek yok. Galibiyetle ayrıldığımız zaman hiç kimse aramıyor kutlamak için. Deplasmanda galip ayrılsak bile. Bu kadar vurdumduymazlık görülmemiştir. Şanlıurfa maçında eksiklerimiz olacak. Ama biz en iyisini yapmak zorundayız. Oradan en iyi sonuçla ayrılmak için uğraşacağız. Bize yakışan budur ”dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2017, 21:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER