Bu sene birinciliği hedefliyoruz.

Bu sene birinciliği hedefliyoruz.

Bu sene birinciliği  hedefliyoruz.

Zonguldaklı Milli Atlet Melike Malkoç,14 Eylül’de  Çek Cumhuriyetinde  Gençler Avrupa Şampiyon Kulüpler yarışmasında Fenerbahçe Spor Kulübü adına katılacak.

 Hazırlıklarını antrenörü Utku Duman nezaretinde sürdüren Melike  Malkoç, sezonun  son   yarışı olan Gençler Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası yarışmalarından derece ile dönmek istiyor:

 Çek Cumhuriyetinden derece ile döneceklerine inandıklarını belirten antrenör Utku Duman, sezonu madalya ile kapatmayı hedeflediklerini belirterek şöyle konuştu: “Bu sene bizim için biraz şanssız geçti diyebiliriz.  Melike Malkoç sezonun tam ortasında bir süper lig maçında sakatlandı. Bu bizin 20 gün kaybımıza sebep oldu. O yüzden  istediğimiz dereceleri sezonun sonunda bulabildik. Bu  süreçte  Dünya Yıldızlar Şampiyonasında  hedef  yarışımızı  kaçırdık. Gençler Süper Ligi finalinde 11.80 saniye koşarak  birinci oldu ve Fenerbahçe takım olarak şampiyon oldu. Şimdi 14 Eylül’de sezonun  Çek Cumhuriyeti’nde sezonun son yarışı var Gençler Avrupa Şampiyonası  müsabakaları var. Melike bu yarışmalara Fenerbahçe adına  katılacak. Hem 100,hem de 200 metrede koşacak olan Melike’den derece bekliyoruz. Geçen sene Avrupa ikincisi olmuştu. Bu sene birinciliği  hedefliyoruz. İnşallah istediğimiz alarak iyi bir şekilde sezona kapatmak istiyoruz

 

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2017, 21:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER