CANDAN, KIZ FUTBOL TAKIMINA SÜRPRİZ YAPTI

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan, Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası maçları için Ankara´da bulunan Ereğli Belediye Spor kafilesini kamp yaptığı otelde ziyaret etti.

CANDAN, KIZ FUTBOL TAKIMINA  SÜRPRİZ  YAPTI

gundemeregli.com-AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan, Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası maçları için Ankara´da bulunan Ereğli Belediyespor kafilesini ziyaret etti. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Reşat Latif´inde bulunduğu ziyarette Antrenör Necat Bakan, Yardımcı Antrenör Sertan Kuzu ve oyuncular ile görüşen Milletvekili Candan, 3 maçta 31 gol atan ve sadece 2 gol yiyerek son maçı beklemeden grup liderliği ve son 16´ya kalmayı garantileyen takımı kutladı.

Milletvekili Candan yaptığı konuşmada, “Burada elde ettiğiniz başarılar bizi fazlasıyla memnun ediyor. Sizleri kutluyorum. Başarınızın burada kalmayacağına inanıyorum. Kalan maçlarınızda sizlere başarılar diliyorum.dedi.

Antrenör Necat Bakan´da Candan´a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Sayın Vekilimizin bizleri ziyaretinden dolayım mutluyuz. Kendisine oyuncularım adına çok teşekkür ediyorum.şeklinde konuştu.

Bu arada şampiyona Grubu´ndaki ilk maçında Konya İdmanyurdu Spor’u 5-1, ikinci maçında Düzce Gençlik Hizmetlerini 13-0, 3.maçında Bursa temsilcisi Vatan Halk Oyunlarını 13-1’lik skorla mağlup ederek hem grup liderliğini garantilen, hem de adını son 16’ya yazdıran temsilcimiz bugünü maç yapmadan geçecek. Ereğli Belediyespor gruptaki son maçını yarın Zonguldak Gençlikspor ile oynayacak.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2014, 06:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER