Caner, ''Bu takım ligde kalacak''

Caner, ''Bu takım ligde kalacak''

Caner, ''Bu takım ligde kalacak''

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner spor kamuoyuna açıklamalarda bulundu.
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, korona virüs nedeniyle her kulüp gibi kendilerinin de zor günler geçirdiklerini söyleyerek, bu takımın ligde kalacağının altını çizdi. 
''Ekonomik yönden sıkışık durumdayız''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, ''Korona virüs nedeniyle herkes zor durumda. Kulüplerde büyük sıkıntı içinde. Önceden tek tük reklam veren firmalar bu dönemde veremiyor. Bizim zaten otopark dışında bir gelirimiz yok. İyice sıkışık durumdayız. Oyuncuların alacakları var kulübün giderleri var. Napacağımızı bilemiyoruz. Ligler oynanmadığı içinde bir gelir gelmiyor. Artık Zonguldak'ın bu şehrin tek progesyonel takımına sahip çıkması gerek''diye konuştu.
''Oyuncuları boş bırakmadık''
Oyuncuların antrenmansız kalmadıklarını ifade eden Başkan Caner, ''Korona virüs nedeniyle liglere ara verilmesinin ardından bizlerde oyuncuları boş bırakmadık. Kondisyoner hocamız her gün oyuncuları uzaktan eğitim verdi. Oyuncularda katılım göstererek antrenmanlara katıldı. İnşallah ligler başladığında hazır halde olacağız''dedi.
''Bu takım ligde kalacak''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, ligde kalacaklarını belirterek, ''Bu takım her türlü ligde kalacak. Kalan maçlarımızı da en iyi şekilde biterek ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Ben inanıyorum ligi orta sıralarda tamamlayacağız. Oyuncularıma ve teknik heyete güvenim sonsuz. Bu şehir herşeyin en güzeline laik''ifade etti.
 

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2020, 19:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER