Caner, ''Kaybetsek de savaşarak kaybedeceğiz''

Caner, ''Kaybetsek de savaşarak kaybedeceğiz''

Caner, ''Kaybetsek de savaşarak kaybedeceğiz''

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, deplasmanda 7-1 mağlup oldukları Tarsus İdman Yurduspor maçına değindi.
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, alınan farklı mağlubiyetin hiç bir açıklaması olmadığını söyleyerek, bu farklı mağlubiyeti ne taraftarın ne de kendilerinin kabul edeceklerini söyledi. Başkan Caner ayrıca Afyonspor maçının ardından toplanarak bu durumu değerlendireceklerini belirtti. 
''İyi bir futbol oynasaydık bu olmazdı''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, iyi bir futbol oynasalardı bu durumun olmayacağını söyleyerek, ''Söylenecek bir şey yok. Görüntülerde bende yok. Nasıl geliştiğini gözleyemedim. Sadece skor olarak bilgimiz var. İyi bir futbul oynasaydık bu olmazdı. Kalecimizin kurtardığı penaltı, sonra bakıyorsunuz yine gol var. Peşine goller sıralanmış. Takımda biz elimizden geleni yapıyoruz. Maddi olarak A.Ş Başkanımız Hakan Hürfikir var gücü ile çalışıyor. İmkanlarımız kısıtlı olmasına rağmen elimizden geleni yapıyoruz. Her kulüpte ekonomik sıkıntı var. Bizim dezavantajımız  geçensene Zonguldak takımları vardı takımda. Onun yanında Turan gibi karakterli çocuklarımız vardı. Ekonomik koşullar bundan belki daha da kötüydü. Ama sahada mücadelelerini en güzel şekilde verdiler''diye konuştu.
 ''Yönetim olarak toplanarak durumu değerledireceğiz''
Yönetim olarak toplanarak alınan sonucu değerlendireceklerini ifade eden Başkan Caner, ''Ben isterimki bu futbolcularda en iyi şekilde mücadelelerini versinler. Zonguldak Kömürspor tarihinde böyle bir olay yok. Kabul edilebilir hiç bir yanı yok. Hiç bir mazereti yok. Ne ben kabul eder ne da taraftar kabul eder. 3-0 4-0 olur ama bunu kabul edemeyiz. Önümüzde Afyon maçı son maç çıkıp kazanalım ama bunu kabul edemeyiz. Ne olmuş buna bakılacak''dedi. 
''Kaybetsek de savaşarak kaybedeceğiz''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, kaybetselerde savaşarak kaybedeceklerini belirterek, ''Her teknik direktör olarak görevini yapıyor. Zonguldaklı olabilir. Zonguldakta doğabilir Zonguldak doğumlu olabilir. Zonguldaklılık ayrı birşey. Onun için o konu yorum yapamam. Biz kendimiz iyi oynayacağız. Bu tür skorlara meydan vermeyeceğiz. Kaybetsek de savaşarak kaybedeceğiz. Samsunspor'a 2-0 kaybettik taraftarımız bizi alkışladı. Savaşarak kaybedecez. Giydiğin formanın hakkını vermek önemli. Zonguldak alalade bir takım değil. Çeşitli takımlarda oynayabilirsin. Ama Zonguldak mevcut rengi tekstil parçası değil. Burada 5 bin maden şehidi verdik. Oyunculara bunu anlattık. Ama bunu anlamak önemli. Paranı alamazsan paranı alırsın ama bunu unutmayacaksın. Sahaya çıkmak istemiyorum dersin anlarım. Ama sahaya çıkıyorsan bunun hakkını vereceksin''şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2019, 15:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER