Caner, ''Kırmızı kart yanlış bir karar''

Caner, ''Kırmızı kart yanlış bir karar''

Caner, ''Kırmızı kart yanlış bir karar''

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, kendi sahalarında 0-0 berabere kaldıkları Sarıyer maçına değindi.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Sarıyer karşısısında gördükleri kırmızı kartın yanlış bir karar olduğunu söyleyerek, kırmızı kartın yüzünden 1 puanla yetinmek zorunda kaldıklarını söyledi. 

''Kırmızı kart yanlış bir karar''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, kırmızı kartın yanlış bir karar olduğunu söyleyerek, ''Devrek'de ilk maçımız. Burada ilk hedefimiz galibiyetti. Ama ikinci yarı beklemediğimiz bir kırmızı kart var. Kırmızı kart olup olmadığı şüpheli. Ama benim görüşüm kırmızı kartlı bir pozisyon yok. Yanlış bir karar. Bu karar neticesinde yapacağımız değişiklikler etkilendi. 10 kişi kalmasaydı daha farklı olacaktı. Hücum hattında yapacağımız değişikler olacaktı. Buradan galip ayrılmamız gerekiyor. Olması gerekiyordu. Ama olmadı 1 puanla yetindik. İnşallah önümüzdeki maçları en iyi şekilde geçireceğiz''dedi. 

''Taraftarımız yalnız bırakmadı''
Taraftarın maçın seyircisiz olmasına rağmen takımlarına destek verdiğini ifade eden Başkan Caner, ''Maç seyircisizdi. Buna rağmen taraftarımız bizleri yanlız bırakmadı. Taraftarlarımız maçın seyircisiz olmasına rağmen bnanın tepesinden bizlere destek verdi. Bizim taraftarımız çok büyük. Onları burada yüzünü güldüremedik. İnşallah bir dahaki maçlarda onların yüzünü güldüreceğiz''diye konuştu.

''Samsunspor'u yenmek istiyoruz''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Samsunspor maçına kazanmak için çıkacaklarını belirterek, ''Önümüzde Samsunspor maçı var. Biliyorsunuz ligin lideri. Güçlü bir takım. Ekonomik yönde de güçlü bir takımlar. Orada değer verdiğimiz Zonguldak'ın gururunu Ertuğrul hocamız var. Ona da başarılar diliyorum. Samsun maçı zor olacak. Bizlerde elimizden gelenin fazlasını yaparak sahaya kazanmak için çıkacağız. Galibiyete ihtiyacımız var. Hakkedenin kazandığı bir maç olsun''diye konuştu.
 

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2020, 14:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER