CANER, TERZİ İLE GÖNÜL BAĞIMIZ VAR

CANER, TERZİ İLE GÖNÜL BAĞIMIZ VAR

CANER, TERZİ İLE GÖNÜL BAĞIMIZ VAR

TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un Kulüp Başkanı Süleyman Caner, takımın son durumu hakkında bilgiler verdi. Sezon başında  hedeflerinin biraz daha  farklı olduğunu belirten Caner, zaman içinde yaşanan sıkıntılar nedeni ile  sezonu orta sıralarda tamamlayacaklarını söyledi.  Teknik Patron Cahit Terzi ile ilgili düşünceleri’de dile getiren Caner, büyük bir mücadele örneği sergileyen teknik ekip ve futbolcularını bu imkanlarda gösterdikleri performanstan dolayı kutladı.

TERZİ İLE GÖNÜL BAĞIMIZ VAR

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Teknik Patron Cahit Terzi ile yeni sezonda da yola devam etmekten yana olduğunu belirten Caner, bu konuda şunları söyledi,” Cahit hocamızla  biz daha öncede çalışmıştık. Bize şampiyonluk yaşattı. Bu sezonda  bu imkanlarda takımı iyi bir yerde  tuttu. Benim  gönlümden geçen hocamızın kalması. Zonguldak çocuğunun Zonguldak’ta kalarak bu takıma emek vermesi ve hizmet etmesini bekliyorum. Seneye   daha farklı  şartlarda  mücadele edebiliriz. Gönlüm hocamızın kalmasından yana. Kendisi bırakın ücret almayı, takıma  maddi katkı sağlamak için bize  yardımları oldu. Olanaklar sağladı. Sadece  hoca olarak görev yapmadı. Takıma ağabeylik yaptı. Bizimle birlikte sorunları çözmek için çareler aradı. Gece gündüz çalıştı.  Biz ona sadece antrenör olarak bakmıyoruz. Bir ağabey olarak bakıyoruz. Onun için takımda kalmasını ben şahsen canı gönülden istiyorum. Taraftarlarımızdan da bu konuda destek olmasını ve sahip çıkmasını bekliyoruz.

Kalmasını çok istiyorum. Ama hocam bu işi profesyonel olarak yapıyor. Bizim imkanlarımız kısıtlı olduğu için kendisini üzüyor olabiliriz. Dışarıya gittiği zaman bu işin karşılığını ekonomik açıdan daha iyi şartlarda bulabilir. Kendisine başka takımlardan da teklif gelecektir. Bunu biliyoruz. Ama bizim bir gönül bağımız var. Ben  kalmasını istiyorum.  Bizim gönül birliğimiz var. İnşallah şartlar olumlu gelişir ve  senede ye kendisi ile devam ederiz. Benim şahsı görüşüm bu yöndedir.”
 

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER