Çebi'den Tarihi jest!

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, derbide tarihi bir jeste imza attı. Çebi, karşılaşmayı izlemeye gelen Galatasaray Yönetimi’ne locasını açtı.

Çebi'den Tarihi jest!

Nefes kesen derbinin perde arkasında unutulmaz bir Fair-Play davranışı vardı. Her fırsatta yaptığı açıklamalarda sporda dostluğun ön plana çıkması gerektiğini ifade eden
Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi örnek gösterilecek bir misafirperverlik yaptı.

Maç öncesi yemek

Siyah-Beyazlı kulüpten öncelikle Galatasaray Yönetimi’ne maç öncesi davet verildi. Davete Fikret Orman ve Dursun Özbek katılmazken yöneticiler; Ahmet Ürkmezgil, Berk Hacıgüzeller, Metin Albayrak, Cihat Kumuşoğlu, Hüzseyin Mican ile Galatasaray cephesinden Nasuhi Sezgin, Eşref Alaçayır, Alper Narman, Ural Aküzüm ve İsmail Sarıkaya katıldılar. Davet sonrası Ahmet Nur Çebi Sarı-Kırmızılı idarecilere locasını açtı. İki takımın önde gelen isimleri dev randevuyu hep birlikte dostça izledi.

İddiaya girdiler

İki takım yöneticileri arasında renkli görüntüler de yaşandı. Çebi maç öncesi Galatasaray Yöneticisi Tarık Yaşar ile iddiaya girdi. Yaşar maçı 2-0 Galatasaray’ın kazanacağını iddia ederken Çebi Beşiktaş’ın 3-0 kazanacağını söyledi. İddia ise sır gibi saklandı. 

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2017, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER