CİM BOM´UN KUPALARI EREĞLİDE

CİM BOM´UN KUPALARI EREĞLİDE
gundemeregli.com-Kdz  Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Galatasaray Taraftarları Derneği tarafından düzenlenen 2012-2013 sezonu şampiyonluk kutlaması gecesine; sarı-kırmızılıların kazandığı Süper Lig, Süper Kupa, Beko Basketbol Ligi şampiyonluğu ve Emirates Kupası getirildi.
Kdz. Ereğli Galatasaray Taraftarlar Derneği tarafından 2012-2013 Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunu kutlamak için gece düzenledi. Geceye Galatasaray Spor Kulübü 2. Başkanı Özkan Olcay, Ereğli Belediye Başkan Vekili Sibel Kırmızı Yıldız, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Bursa Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Ozan Kozan ile çok sayıda taraftar katıldı.
Ereğli Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Barış, gecenin düzenlenmesinde emeği buluna ve destek veren herkese teşekkür etti. Barış “Galatasaray büyük bir camia, bu camiada iki yıldır şampiyonluk yaşıyoruz, Galatasarayımızı sezon boyunca destekliyor, sezon sonunda da şampiyonluğu hep beraber yaşıyoruz” dedi.
Galatasaray Spor Kulübü 2. Başkanı Özkan Olcay ise ilk kez şampiyonluk kupasını bir yere taşıdıklarını söyledi. Olcay konuşmasında “Bizim hedefimiz her şeyden evvel sevgi ve kardeşlik üzerine kurulu sportif bir mücadelenin burada bizim gibi başka kulüplere gönül vermiş kardeşlerimizle de paylaşmanın esas olduğunu düşünmemizdir. Rekabet olmadan, centilmenlik olmadan ‘Yalnızca ben kazanayım da ne olursa olsun’ düşüncesine kesinlikle katılmıyoruz” diye konuştu.
Olcay’a konuşmasının ardından Ereğli Belediyesi Başkan Vekili Sibel Kırmızı yıldız tarafından günün anısına plaket takdim edildi.
Konuşmaların ardından salona önce 2012-2013 Spor Toto Süper Lig şampiyonluk kupası, ardından de Süper Kupa, Emirates ve Beko Basketbol Ligi 2012-2013 sezonu şampiyonluk kupası getirildi. Taraftarlar kupalarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Galatasaray 2. Başkanı Olcay protokol üyeleri ile birlikte şampiyonluk pasatasını kesti.
Galatasaraylı taraftarlar Galatasaray marşları ve şarkıları ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenerek 2012-2013 sezonu şampiyonluğunu kutladılar
Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2013, 06:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER