Demir, galibiyeti değerlendirdi; 'YENMEMİZ LAZIM VE YENDİK'

Zonguldakspor Teknik Direktörü Şenol Demir, galibiyeti değerlendirdi.

Demir, galibiyeti değerlendirdi; 'YENMEMİZ LAZIM VE YENDİK'

Zonguldakspor teknik direktörü Şenol Demir, “Niğde Belediyespor’un zor bir takım olduğunu söyledim. Şampiyonluğa kurulmuş bir ekip. Müsabakaya baktığın zaman daha çok pozisyon üreten ve tehlikeli pozisyonlara giren bizdik. Amacımıza ulaştığımızı düşünüyorum. Belki seyircimiz oyun anlamında memnun olmadı ama bizim oyundan ziyade 3 puana ihtiyacımız vardı”dedi

Zonguldakspor’un başarılı teknik direktörü Şenol Demir, saha ve seyircisi önünde 1-0 kazandıkları Niğde Belediyespor maçı ve deplasmanda oynanacak olan önemli Kahramanmaraşspor maçını değerlendirdi.

ÇOK ÖNEMLİ BİR GALİBİYET

Demir, “ Niğde Belediyespor maçının öneminin farkındaydık. Hayati önem taşıyan bir maç kazandık. Puan tablosunu görünce bu galibiyetin ne kadar önemli olduğu da öne çıkıyor. Müsabakayı kötü bitirseydik inanılmaz bir yerde olacaktık. Ama baktığın zaman yendiğin halde aynı yerdesin. Puan tablosu olarak bakıyorsun üsttekilerde yeniyor. O yüzden yenmemiz lazımdı ve yendik ”dedi.

OYUNDAN ÇOK 3 PUAN DAHA ÖNEMLİ

Demir, “Özellikle Niğde Belediyespor’un zor bir takım olduğunu söyledim. Şampiyonluğa kurulmuş bir ekip. Müsabakaya baktığın zaman daha çok pozisyon üreten ve tehlikeli pozisyonlara giren bizdik. Amacımıza ulaştığımızı düşünüyorum. Belki seyircimiz oyun anlamında memnun olmadı ama bizim oyundan ziyade 3 puana ihtiyacımız vardı ”dedi.

KAZANMAK İÇİN HERŞEYLERİNİ ORTAYA KOYDULAR

Demir,  “Oyuncularımın  hepsinin mücadelesinden memnunum. Maçı kazanmak için her şeyi ortaya koydular. Yani isim üzerinden değil de, bu bir takım oyunu. Herkes görev aldığı sürece herkes görevini yerine getirmek zorunda. Onun için burada. O arkadaşlarımız da katkı sağladılar. Hepsini tebrik ettim. Karşılığını da aldılar ”dedi.

MARAŞ O KADAR KOLAY BİR TAKIM DEĞİL

Demir, “Maraş ligde can çekişen bir takım ama şampiyonluğa hedef koyarak başlayan bir ekip. Kolay bir ekipte değil. Taylan hoca maçlarını izledi. Gümüşhanespor’u da zorlamışlar. Bende özet görüntülerini seyrettim. Baktığınız zaman çok çok pozisyon üreten bir takım. Belki skora yansıtamamışlar ama ciddi anlamda baskı kuran bir ekip.   Ama bizimde hedeflerimiz var. Geçen yıl kolay diye baktığımız maçlarda hatalar yaptık. Bu sene aynı hataları yapmayarak iyi bir netice almamız gerek. Zor bir müsabaka bizi bekliyor ”dedi.

CEZALI OLAN OYUNCULARIMIZIN YERİNİ DOLDURACAK OYUNCULARIMIZ VAR

Sarı kart cezalısı olması nedeniyle Maraş maçında forma giyemeyecek olan Kaptan Mert Caymaz hakkında da bilgi verenDemir, “ Mert Caymaz  bizim için çok çok önemli. Ama onun yerine görev alacak arkadaşlarda üzerine düşen görevi yapacaklardır. Nasıl Okan Eken cezalıyken başkaları görevlerini yerine getiriyorsa, onlarda görevlerini yerine getirecek.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2017, 16:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER