Demirköse o anları anlattı

Demirköse o anları anlattı

Demirköse o anları anlattı

ZONGULDAK Güreş İl Temsilci Varol Demirköse, Çorum Belediyespor sporcusu Melih Büyükyıldız'ın (11) rakibi Balıkesir Savaştepe Belediyespor güreşçisi Hasbi Bozca'ya yenilmesinin ardından gözyaşlarına boğulduğu anları anlattı.

Türkiye Güreş Federasyonu 2018 Greko-Romen Türkiye Şampiyonası Minikler Grup Müsabakaları dün Zonguldak Spor Salonu'nda başladı. Çorum Belediyespor sporcusu Melih Büyükyıldız, Balıkesir Savaştepe Belediyesporlu Hasbi Bozca ile karşılaştı. Rakibi, Büyükyıldız'ın bir anlık hatasını affetmeyerek tuş ile maçı kazandı. Minderden kalkan Büyükyıldız, gözyaşlarına boğuldu. Müsabaka hakemi ve antrenörü, Büyükyıldız'ı sakinleştirmekte güçlük çekti. Salon dışına çıkarak kendini yere atan ve yeri yumruklayarak ağlayan küçük sporcuyu arkadaşları da sakinleştiremedi. Gazetecilerin de teselli etmeye çalıştığı Büyükyıldız bir süre sonra ağlayarak tekrar salona girdi.

Müsabakaya katılan her sporcunun çok hırslı olduğunu ifade eden Zonguldak Güreş İl Temsilcisi Varol Demirköse, Melih Büyükyıldız'ın da kazanmak için çok mücadele ettiğini söyledi. Büyükyıldız'ın rakibi ile puanları berabere olduğu anda tuş olduğunu söyleyen Demirköse, şöyle dedi

Burada minik güreşçilerimiz çok iyi mücadele ediyorlar. Çok hırslılar. Bu bizim için çok iyi bir şey. İlk 16'ya girenler Türkiye Şampiyonası'nda yarışacaklar. Şanlı bayrağımızı dalgalandırmak için mücadele ediyorlar. Çorumlu sporcumuzda çok hırslıydı. Bir maç kaybederek üzüntüsünü göstermişti. Kendisini çok güzel hazırlamış. Final oynamak istiyordu. Çocukların gerçekten yenilmeye tahammülleri yok. Bu gelecek için çok güzel bir şey.

KAYNAK; Mynet

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER