Dünya Şampiyonlarından Kent Konseyine ziyaret

Dünya Şampiyonluğu başarısı elde eden Gülüç Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımının antrenörü, oyuncuları başarısını Ereğli Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin ve yönetimiyle paylaştı.

Dünya Şampiyonlarından Kent Konseyine ziyaret

Dünya Şampiyonluğu başarısı elde eden Gülüç Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımının antrenörü, oyuncuları başarısını Ereğli Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin ve yönetimiyle paylaştı.Ziyarette konuşan Keskin, şampiyon sporcuyu ağırlamaktan duyduğumemnuniyeti belirtti.Gülüç Belediyespor Taekwondo takımın O-Sport turnuvasında başarısından dolayı tebrik eden Keskin, ilçede ve beldelerde spor faaliyetleri adına yapılacak her çalışmaya ellerinden geldiğince destek vermeye çalışacaklarını söyledi. Keskin, başarılarının devamını dilediği genç sporculara, “Yönetim Kurulumuz adına ben genç kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Bu başarının elde edilmesi bölgemizin ismi duyulması anlamında çok önem arz ediyor. Sporun her zaman barış ve kardeşlik olduğuna inanan insanım. Genç kardeşlerimizin eğitimlerini de yarım bırakmadan hem sporlarına devam ederek başarılı çalışmalara daha da imza atacaklarına inanıyorum. Bu anlamda Gülüç Belediyespor takımını başarısını kutluyorum.” Dedi.

Gülüç Belediyespor Taekwondo Takımın Teknik heyeti ise ziyarette, Kent Konseyi başkanı Noyan Keskin’e verdikleri desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunarak şunları kaydettiler; “Yaptığımız tüm çalışmalarımız her şey çocuklarımız ve gençlerimiz için mücadele veriyoruz. Mutluyuz. Kent Konseyi başkanımız Keskin bey de her zaman yanımızda maddi ve manevi açısından bizleri yalnız bırakmıyor. Takımızda sporcularımızın başarısı ve Begüm Çakar, Emre Çelebi ve Ferdi Şahin’de Milli takımıza seçmeleri için davet edildi. Bu amaçla başarımızı paylaşıyoruz.”Taekwondo Takımı’nın sporcuları ziyareti, mini bir gösteri sunmaları ve kent Konseyi başkanı Keskin ile hatıra fotoğrafı çektirerek tamamladılar.Öte yandan, Antalya’da 25-29 Kasım 2015 Tarihlerinde 17 ülkeden yaklaşık 1000 sporcunun katıldığı Dünya O-Sport Şampiyonasında Gülüç Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımı’ndan da sporcular Melek Nazlı Erarslan turnuvada Dünya Şampiyonluğu, Deniz Erarslan Dünya İkincisi, Begüm Çakar, Emre Çelebi ve Ferdi Şahin’de Dünya üçüncüsü olmayı başardılar.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2015, 13:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Erdem
Mehmet Erdem - 8 yıl Önce

Ereğli Kent Konseyi beklediğini veremedi, ziyaret ve sohbet toplantılarından öteye gidemediğini üzülerek görüyoruz oysa ki genel kurulda söz alarak blok listeye karşı çıkmış aday olanlar içerisinden yönetimin belirlenmesini istemiştik ama maalesef divan kabul etmedi.
Beklentilerin çok uzağında olan kent konseyinin istifa etmesini ve bloksuz bir yönetimin belirlenmesini istiyorum.

SIRADAKİ HABER