Duran, Her puan çok kıymetli

Duran, Her puan çok kıymetli

Duran, Her puan çok kıymetli

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor’un başarılı savunma oyuncusu Okan Duran, Pazar günün Karaelmas Kemla Köksal Stadında oynanacak olan önemli Nazilli Belediyespor maçını değerlendirdi. 

Duran, ‘’Bizim en büyük desteğimiz Zonguldak Kömürspor taraftarıdır. Biz onlarla birlikte varız. Onların desteği ile inşallah kendi sahamızda Nazilli Belediyespor’u yenerek, playoff iddiasını sürdürmek istiyoruz. Ama bizler burada güzel işler yapıyoruz. Bizlerde her anlamda destek istiyoruz. Özellikle hafta sonu taraftarımızın desteğini görmek istiyorum. Biz taraftarımızla daha güçlüyüz. Taraftarımızın desteği ile Nazilli Belediyespor’u yenerek hedeflediğimiz yoldan kopmayacağız ’’dedi.

Duran, ‘’Hep şunu söylüyorlar alt sıralarda ki takımlara puan kaptırıyorlar. Öyle bir şey yok. 11’inci ve 12’inci haftalara baktığımız zaman puan getiriyorduk. Sonuç itibariyle deplasmana gidiyorsun adam can çekişiyor. Onlar içinde kolay süreçler değil. O yüzden olaya öyle bakmamak gerek. Her puan çok kıymetli’ ’dedi. Gündem-Spor

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2017, 14:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER