Ereğli 1 puana razı oldu

Ereğli Belediyespor, Yunusemre spor deplasmanından 1 puanla ayrıldı.

Ereğli 1 puana razı oldu

Ereğli Belediyespor, Eskişehirde Yunusemrespor ile karşılaştı. 90 dakika golsüz sonuçlanırken Ereğli Belediyespor, Yunusemrespor deplasmanından 1 puanla ayrıldı. 

Bölgesel Amatör Ligi 11. Grupta mücadele eden Eflatun Beyazlılar, 16. Haftanın erteleme maçında Eskişehir Yunusemrespor ile 0-0 berabere kaldı. Bir topu direkten dönen eflatun beyazlıların zaman zaman kar yağışının da etkili olduğu maçın ikinci yarısında 3 topu da rakip savunma tarafından çizgiden çıkarıldı.

Maçın başından itibaren rakip kalede etkili olan ve 5.dakikada Alihan Tezel ile bir topu direkten dönen eflatun beyazlılar ikinci yarıda da baştan sona üstün bir oyun ortaya koydu. Rakip kalede ard arda pozisyon bulan bu pozisyonların bazılarında son vuruşları yapamayan üç ayrı pozisyonda ise rakip savunmanın topu çizgiden çıkardığı karşılaşma 0-0 sona erdi.

Kdz. Ereğli Belediyespor’da Ümit Daşcı 90.dakikada kırmızı kart gördü.Karşılaşmanın Afyon Bölgesinden hakemi olan Tayfun Sarı’nın tartışmalı karaları zaman zaman maçın önüne geçti.

Aldığı 1 puan sonrası 6. Basamakta yer alan Ereğli Belediyespor, puanını 27ye çıkardı.

Ligin son sırasında yer alan Eskişehir Yunusemrespor ise 9 puanda...

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2017, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER