Ereğli Anadolu Lisesi Tarih Yazıyor

Ereğli Anadolu Lisesi Tarih Yazıyor

Ereğli Anadolu Lisesi Tarih Yazıyor
Kdz. Ereğli Merkez Anadolu Lisesi Kız Futbol Takımı Türkiye şampiyonluğunun ardından Avrupa Şampiyonası’nda da ilk iki maçını kazanarak tarih yazıyor.
Kdz. Ereğli Merkez Anadolu Lisesi katıldığı Avrupa Şampiyonası’nda ki ilk iki maçında Kuzey İrlanda ve Fransayı yenerek ilk 4’e kalma yolunda büyük avantaj elde etti.
Fransanın Lens kentinde düzenlenen Liseler arası Avrupa Futbol Şampiyonası’nda ilk maçını Kuzey İrlanda ile oynayan Kdz. Ereğli Merkez Anadolu Lisesi rakibini Vehpiye, Derya ve Funda’nın golleriyle 9-2 yenmeyi başardı. İlk maçını farklı kazanan Kdz. Ereğli Merkez Anadolu Lisesi Kız Futbol Takımı ikinci maçında ise zorlu rakibi Fransa’yıda devirdi. Kızlarımız ev sahibi Fransayı 3-0 gibi net bir skorla yenmeyi de başardı.
Türkiye’yi Avrupa Şampiyonası’nda temsil eden kızlarımız 5 Hazirana kadar devam edecek müsabakalarda Fransa (2), Kuzey İrlanda, Yunanistan, Hollanda, Almanya, Brezilya, İsviçre, Rusya’dan okullarla karşılaşıyor. Kızlarımızın sıradaki maçı ise İsviçre ile yapılacak.
Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2016, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER