Ereğli Belediyespor maçında ilginç protesto

Zonguldak’ta U-19 liginde final mücadelesi veren Kozlu Taşkömürüspor-Ereğli Belediyespor arasında oynanan maç, futbolcuların ilginç protestosuna sahne oldu.

Ereğli Belediyespor maçında ilginç protesto
 Zonguldak’ta U-19 liginde final mücadelesi veren Kozlu Taşkömürüspor-Ereğli Belediyespor arasında oynanan maç, futbolcuların ilginç protestosuna sahne oldu. Bir önceki haftadan 7 kırmızı kart gören futbolcuların final maçında oynaması üzerine, Kozlulu oyuncular hakemin başlama düdüğüyle sahada hareketsiz kaldı.

Geçtiğimiz hafta Kilimli Belediyespor ile Ereğli Belediyespor arasında gerçekleşen mücadelede çıkan olaylar sonucu Ereğli Belediyespor´un U19 takımında forma giyen 7 oyuncuya kırmızı kart gösterildi. Bu hafta ki Kozlu Taşkömürüspor ile gerçekleşen mücadele de cezalı duruma düşmesi beklenen 7 futbolcu için Amatör Futbol İl Disiplin Kurulu tedbirsiz savunma isteyince oyuncular final maçında sahaya çıktı. Kozlu Taşkömürüspor oyuncuları ise duruma tepki göstermek amacıyla santra yapmak üzere çalan düdüğe uymadı. Yaklaşık 1 dakika topa dokunmayan oyuncular tepkilerini bu şekilde gösterdi. Hakemin düdüğü çalmasına rağmen başlangıç yapmayan futbolculara taraftarlar da alkışlayarak destek verdi. Mücadeleyi Ereğli Belediyespor 7-1 kazandı. 

Kozlu Taşkömürüspor Teknik Direktörü Burhan Arık ise maç sonu yaptığı açıklamada, Biz düşmemek için çıktık, final gördük. Oyuncularımızı kutluyoruz. Fakat geçen hafta olaylar biraz gerdi. Belki bu atmosfer bu kadar olmazdı. Fakat ceza kurulu 7-8 kişinin cezasını tedbirsiz olarak bildirdi. Yarın Ankara düzeyinde ve burada ki düzeyde hakkımızı arayacağız. Ceza kurulunun belki bu yaptığı bir ilktir. Son olarak 17 futbolcu kavgaya karışmış, ağız burun kırmış futbolculara, ´1 hafta sonra final maçı var´ diye baskılar sonucunda tedbirsiz olarak bir hafta sonraya savunma almak istemesi tarihte bir ilktir. Biz gereken yerlere dilekçelerimizi vereceğiz. Ben rakip takımı tebrik ediyorum, teşekkür ederim dedi.
Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2015, 08:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER