Ereğli Belediyespor´da hedef şampiyonluk

Kdz. Ereğli Belediyespor 2. Başkanı Ayhan Atay, Asbaşkan İhsan Yazıcıoğlu, Antrenör Taner Demirbaş ve Takım Kaptanı İbrahim Arıkan ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Ereğli Belediyespor´da  hedef şampiyonluk


Kdz. Ereğli Belediyespor 2. Başkanı Ayhan Atay, Asbaşkan İhsan Yazıcıoğlu, Antrenör Taner Demirbaş ve Takım Kaptanı İbrahim Arıkan ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Yeni sezon öncesi kenetlenmiş durumdayız diyen Atay, İnşallah Kozlu maçı ile birlikte lige iyi bir başlangıç yapacağız. Ereğli halkının bu takıma güvenmesini ve desteklenmesini istiyoruz.dedi.

ARIKAN: LİGE HAZIRIZ

Düzenlenen basın toplantısında konuşan takım kaptanı İbrahim Arıkan, zor bir yola çıktıklarını belirterek Futbola başladığım noktaya geldim. Yıllardır dışarıda top oynadım, buradaki arkadaşlarımıza tecrübelerimizi aktarmak istiyorum.dedi. İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Arıkan, Artık yeni sezona hazırız. Tesis imkânları, çalıştığımız ortam gayet iyi. Bu imkanları dışarıda oynamak zor. Bank Asya, 2. ligde futbol oynadım böyle bir tesis bir çoğunda yok. Lige galibiyetle başlamak istiyoruz dedi.

DEMİRBAŞ: İYİ BİR HAZIRLIK DÖNEMİ GEÇİRDİK

Bölgesel Amatör ligin zorluğuna dikkati çeken ve Ereğli halkının takımına sahip çıkmasını isteyen Kdz. Ereğli Belediyespor Antrenör Taner Demirbaş, Öncelikle bu takımın BAL Ligi´nde mücadele etmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bal liginde mücadele edeceğimizden dolayı yeni bir oluşuma gittik. Bizim oluşturduğumuz kadroda genellikle ilk düşüncemiz Ereğlili arkadaşlarımızı bu bünyeye davet etmekti. Dışarıdan gelen yetenekli arkadaşlarımız ile bir sentez kurmak istedik. Güzel bir hazırlık kampı geçirdik. Zor ve eğlenceli bir kamp oldu.dedi

Ereğli´nin BAL liginde mücadele eden takımına herkesin sahip çıkacağına inanıyorum. 100 Bin nüfusu olan bir ilçeyiz, yerimizin burası olmadığını hepimiz biliyoruz. Biz oluruz olmayız ama Ereğli Belediyespor her zaman bakidir. diyen Demirbaş, Ereğli Belediyespor´un bir yerlere gelmesi gerekir. Başarıyı yakalayacağımıza inanıyorsak tüm etkenlerin bir araya gelmesi gerekiyor. Yeni sezon hayırlı uğurlu olsun şeklinde konuştu.

YAZICIOĞLU: BU TAKIMA SAHİP ÇIKILMALI

Yeni sezon öncesi tüm takımlara başarı temennisinde bulunan Kdz.Ereğli Belediyespor Asbaşkanı İhsan Yazıcıoğlu, Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Ereğli Belediyespor çalışmalarına son şeklini vermiştir. dedi. İlk maçı Kozlu ile oynuyoruz, tüm takımlarımıza başarılar temenni ediyorum. Problemsiz, sakatlığın olmadığı bir lig diliyorum. Takımımıza yöneticilerimize ve Ereğli halkına güveniyoruz.diyen Yazıcıoğlu, Bu dönem ilk kez oynayacağımız BAL´da halkımız bizlere sahiplenmeli ve destek vermeli. Bu birlik ve beraberlik içerisinde başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyoruz. ifadelerine yer verdi.

ATAY: YENİ SEZON HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLADIK

Kdz. Ereğli Belediyespor 2. Başkanı Ayhan Atay, Ereğli Belediyespor´un hedefinin şampiyonluk olduğuna vurgu yaptı. Konuşmasına, 17 Mayıs 2014 tarihinde göreve başladık. Geçen 4 ay içerisinde oyuncularımızın yaşam mahallinden başlayarak iyi bir tesiste kalabilmeleri için düzenlemeler yaptık. Göreve geldiğimizden bu yana hem kurumsallaşma, hem tesisleşme hem de sportif başarı adına hazırlıklar yaptık.” diyerek başlayan Atay, “ Tüm arkadaşlarımız ellerinden geldiğince kulübe katkı sağlamaya çalışıyorlar. Huzurlu ve mutlu bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor.dedi.

 MİLLETVEKİLİMİZ VE BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

BAL liginin çok ciddi ve tehlikeli bir lig olduğuna vurgu yapan Atay,Hedefimiz şampiyonluk. 3. ligde şehrimizi temsil etmek istiyoruz. dedi. Hem maddi hem manevi olarak bizlerden desteklerini esirgemeyen Ak Parti Zonguldak Milletvekilimiz Prof.Dr. Ercan Candan ve Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal´a teşekkür ediyorum. diyen Atay, İlk maçımızı Pazar günü Erdemir Stadında saat 15.00´de Kozlu ile oynayacağız.

Kenetlenmiş durumdayız inşallah bu maçı iyi bir başlangıç ile bitirmek ve galibiyet ile sonuçlandırmak istiyoruz. Ereğli kamuoyunun böyle bir başarıya ihtiyacı var. Tüm sporcu arkadaşlarımız, teknik heyetimiz bunların farkında.dedi. Atay, bir soru üzerine de yabancı oyuncularla ilgili lisans işlemlerinin sürdüğünü ve 3 ya da 4.hafta lisans işlemlerini tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

 


 

                 

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2014, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER