Ereğli Belediyespor'da sürpriz transfer...

Kdz.Ereğli Belediyespor, Süper Lig ekiplerinde uzun süre forma giyen tecrübeli oyuncu Engin Baytar ile anlaşmaya vardı.

Ereğli Belediyespor'da sürpriz transfer...

BÖLGESEL Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Ereğli Belediyespor, Trabzonspor ve Galatasarayın eski yıldızı milli futbolcu Engin Baytar ile sezon sonuna kadar anlaştığını sosyal medya hesabından duyurdu.
Zonguldakın Ereğli ilçesi takımı Ereğli Belediyespor, Trabzonspor ve Galatasarayda forma giyen 35 yaşındaki Engin Baytar ile anlaştı. Engin Baytarın, eski takım arkadaşı Zafer Şahinin antrenörlük yaptığı Ereğli Belediyespor ile cuma günü ilçeye gelerek sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Ereğli Belediyespor geçen 20 Aralıkta, Engin Baytarın kardeşi 19 yaşındaki Hami Baytarı da transfer etmişti. Transferi sosyal medya hesabından duyuran Ereğli Belediyesporun açıklaması şöyle:
Ereğli Belediyespor, Galatasaraylı milli futbolcu Engin Baytarla prensip anlaşmasına vardı. Antrenörümüz Zafer Şahin başta olmak üzere, oyuncularımız Volkan Uluğ ve Hami Baytar transferlerinde de başrol oynayan yönetim kurulu üyemiz Özkan Özyiğit, dün akşamda Engin Baytar transferini bitirdi. Özyiğit cuma günü Engin Baytar ile Ereğliye gelecek ve Baytar aynı gün kendisini eflatun beyaz renklere bağlayan imzayı atacak

 

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2018, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER