Ereğli Belediyespor’un fikstürü belli oldu

2015-2016 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig 8.grupta mücadele edecek Kdz. Ereğli Belediyespor, sezonu 20 Eylül’de sahasında oynayacağı Kilimli Belediye spor maçı ile açacak.2015-2016 Sezonunda 12 grupta oynanacak Bölgesel Amatör Lig fikstür çekimi İstanbul´da yapıldı.

Ereğli Belediyespor’un fikstürü belli oldu

2015-2016 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig 8.grupta mücadele edecek Kdz. Ereğli Belediyespor, sezonu 20 Eylül’de sahasında oynayacağı Kilimli Belediye spor maçı ile açacak.2015-2016 Sezonunda 12 grupta oynanacak Bölgesel Amatör Lig fikstür çekimi İstanbul´da yapıldı. TFF´nin Beykoz Riva´da bulunan merkezindeki Orhan Saka Konferans Salonu´nda düzenlenen kura törenine, TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi, Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez, Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan, TFF Amatör Kurul üyesi Fahrettin Eserdi, 157 BAL takımının temsilcileri ile ASKF Başkanları katıldı. Birden fazla grupta bulunan Ankara, İzmir ve İstanbul takımlarının hangi gruplarda yer alacağını belirlendiği kurada, 12 grubun fikstür çekimi yapılırken, kulüpler 2015-2016 sezonu BAL Statüsü konusunda bilgilendirildi. 5 İSTANBUL TAKIMI BELLİ OLDU Kdz. Ereğli Belediyespor’un mücadele edeceği 8.grupta yer alacak 14 İstanbul takımından 5’i çekilen kura ile belli oldu. Eflatun beyazlıların gruptaki rakipleri, Dikilitaşspor, Halide Edip Adıvarspor, Leventspor,Paşabahçespor ve Vefaspor oldu. 20 Eylül’de oynanacak sezonun ilk maçında Ereğli Belediyespor sahasında bir başka Zonguldak temsilcisi Kilimli Belediyespor’u ağırlayacak. Lige 27 Eylül’de Kurban Bayramı tatili verilirken, eflatun beyazlılar 4 Ekim’de Akçakocaspor’a konuk olacak. Eflatun beyazlılar sezonun ilk yarısında 5 İstanbul takımından 4’ünü sahasında ağırlayacak.

EREĞLi BELEDİYESPOR’UN iLK YARI MAÇLARI

Kilimli Belediye
Akcakocaspor (D)
Halide Edip Adıvar
Karasuspor (D)
Serdivanspor
Paşabahçespor (D)
Levent spor
Yeniçağa
Düzce Beyköy (D)
Vefaspor
Kocaalispor (D)
Dikilitaş
Bartınspor (D)

PLAY –OFF SİSTEMİ UYGULANACAK.

BAL´da 12 grup birincisi statüde belirlendiği şekilde play-off turuna yükselecek. Bu turda oluşan 6 eşleşme tarafsız sahada tek maç eleme usulüyle oynanacak ve galipler direk Spor Toto 3. Lig´e yükselecek. Bu turda mağlup olan 6 takım bir kez daha statüye göre eşleştirilecek ve yine tarafsız sahada tek maç üzerinden oynanacak 3 eşleşmenin galibi Spor Toto 3. Lig´e çıkacak son 3 takımı oluşturacak.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2015, 07:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER