EREĞLİ BJK TARAFTARLARI DERNEĞİ YILIN DERNEĞİ OLDU

Ereğli´de faaliyet gösteren Beşiktaş Taraftarları Derneği’ne, yılın derneği ödülü verildi.
Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği, Kartal Haber internet haber sitesi tarafından yılın derneği seçildi. Sitenin yönetim kurulu başkanı Ecre Kaftan Kdz. Ereğli ilçesine gelerek ödülü Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik’e verdi.

EREĞLİ BJK TARAFTARLARI DERNEĞİ YILIN DERNEĞİ OLDU
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği hakkında bilgi veren Başkan Tarkan Adik, 2009 yılından bu yana bir çok sosyal etkinliğe imza attıklarını söyledi. Faaliyetlerinin sadece Ereğli’de değil yurt içi ve yurt dışından da takip edildiğini dile getiren Adik, “Kartal Haber tarafından bizi 2011 ve 2013 yılında yılın derneği seçti Sayın Kartal Haber yönetim kurulu başkanı Erce Kaftan bey. Bugün burada toplanmamızın nedeni derneğimizin bugüne kadar yapmış olduğu sosyal faaliyetlerin Kartal Haber tarafından değerlendirilip bizi yılın derneği seçmesidir. Bu bizi çok gururlandırmıştır. Bugünde Ereğli´de kendisini misafir ederek bize 2011 ve 2013´teki yılın derneği ödüllerimizi bize takdim etmesidir” dedi.
Kartal Haber internet sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği yöneticilerini yaptıkları sosyal etkinliklerden dolayı kutladığını söyledi. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği’nin Türkiye’nin bir numarası olduğunu belirten Kaftan konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
“Ben buradan ciddi arkadaşlarla hep beraber sizlere söylüyorum. Yaptığınız faaliyetlere ben ayak uyduramıyorum izleyemiyorum. Şehre Beşiktaş´a çok büyük bir katma değer katıyorsunuz. Siz şuradan lafına girdim. Siz kimsenin adamı değilsiniz. Süleyman Seba´nın izinde gidiyorsunuz. Beşiktaş´ın geleceği sizlersiniz. Bu yolda devam edin. Beşiktaş´a da üye kazandırmaya çalışın. Sizin gibi neferlere ihtiyacı var.
Yapılan konuşmaların ardından Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, yılın derneği ödülünü Kartal Haber internet sitesi yönetim kurulu başkanı Erce Kaftan’dan aldı.
Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2014, 06:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER