Ereğli, yine puan bıraktı!..

Kdz. Ereğli Belediyespor, sezonun ikinci haftasında deplasmanda oynadığı Kaynaşlı Belediyespor karşılaşmasından 1-1 berabere ayrıldı.

Ereğli, yine puan bıraktı!..

Bölgesel Amatör Lig 10’uncu Grup ekiplerinden Kdz. Ereğli Belediyespor, bu hafta deplasmanda Kaynaşlı Belediyespor’a konuk oldu. Sezonun ilk haftasında kendi sahasında Hendekspor ile 1-1 berabere kalan eflatun beyazlı ekip, ligin ikinci haftasında ise sezonun ilk galibiyetine oldukça yaklaşmasına rağmen, rakibini elinden kaçırdı.  Hafta için Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur müsabakasında Antalyaspor karşısında oldukça iyi futbol sergilemesine rağmen mağlup olan Ereğli Belediyespor, bu hafta Kaynaşlı Belediyespor maçıyla tekrar lige odaklandı.  
Kaynaşlı Belediyespor- Kdz. Ereğli Belediyespor karşılaşması saat 15:00’da başladı. Müsabaka Mustafa Gökhan Keskin,  Osman Aydemir,  Merve Turan hakem üçlüsü yönetiminde oynandı. Kdz. Ereğli Belediyespor Teknik Patronu Zafer Şahin,  sahaya , Ahmet Burgaz, Süleyman Baykuş, Sercan Çekmen, Vijdan Aladağ, Emre Berkan Kahvecioğlu, Serbay Aydın, Muhammet Emin Bakan, Burak Toker, Volkan Uluğ ,Engin Gülle, Koray Kurt ilk 11’i ile çıktı. Ereğli Belediyespor’un  golü dakika 1’de Engin Gülle’den geldi. Müsabakanın son anına kadar 3 puan gözüyle bakan Ereğli Belediyespor, 90+2’de kalesinde beklenmedik bir gol gördü. Kaynaşlı Belediyespor’un golünü Ahmet Şen kaydetti. 
Kdz. Ereğli Belediyespor, sezonun üçüncü haftasında ise kendi sahasında Zonguldak BAL temsilcilerinden Devrek Belediyespor’u konuk edecek. Derbi müsabakasından kimin galip ayrılacağı ise merak konusu. 

Öte yandan Genç Ereğlililer Taraftar  Grubu Liderlerinden Burhan Önder'in cezasının ardından bir türlü seyirci desteğini arkasına alamayan Ereğli Belediyespor,oynadığı 2 Lig maçında sadece 2 puan alabildi..

Gruptaki diğer sonuçlar şu şekilde;

Devrek 0 Çilimli 0
Beylerbeyi 1 Bartın 3
Serdivan 1 Beyüzevler 1
Hendek 3 Bursa Zafer 0
K. Yelken 2 1877 Alemdağ 2
Y. Bursa 0 Karasu 3 (Hükmen)

Gündem

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2018, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER