EROL ŞAHİN: “EREĞLİ 3. LİGDE OLMALI”

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin, Ereğli Spor camiasına müjde vererek, Ereğli’nin mutlaka en az 3. Ligde bir takımının olacağını söyledi ve spor ile ilgili projelerini anlattı…

EROL ŞAHİN: “EREĞLİ 3. LİGDE OLMALI”

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin bugün mahallelerde sürdürdüğü seçim çalışmaları sırasında Yenimahalle Spor Kulübünü de ziyaret etti.

Yenimahalle Spor Klübü Başkanı Adnan Manaş ve Yönetim Kurulu Üyelerine nezaket ziyaretinde bulunan Şahin, Kdz. Ereğli’nin mutlaka 3. Ligde olması gerektiğini söyledi.

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin ziyarette yaptığı konuşmasında, kendisi için sporun olmazsa olmazı olduğunu, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için sporun her branşına destek vereceklerini söyledi.

Ereğli’ye dışarıdan futbolcu getirilmesinin kendisine mantıksız ve anlamsız geldiğini belirten Şahin, bu kentin çocuklarının sporda in iyi yerlere gelmesi için kendisine düşen görevin ekonomik kaynak ve araç gereç desteği olduğunu, bunu da her şartta en iyisini yapacağını söyledi.

Spor ile ilgili projelerini Yenimahalle Spor Kulübü yöneticilerine anlatan Erol Şahin, Kdz. Ereğli’ye ilk etapta 2 halı saha ve tam teşekküllü 2 tanede antrenman sahası kazandıracaklarını belirterek, ilçeye mutlaka olimpik yüzme havuzu da yapacaklarını ve bu tesiste ulusal programların gerçekleştirileceğini ifade etti.

Yağlı güreşten tutunda sporun her türlü branşına kaynak aktaracaklarını ve kaynak bulacaklarına dair söz veren Erol Şahin, Kdz. Ereğli’nin mutlaka 3’üncü lig, sonrasında da 2’inci lige çıkması gerektiğini söyledi ve Ereğli’yi gerek ekonomik anlamda, gerekse sportif anlamda güçlü ve marka bir ilçe yapacaklarını vurguladı.

Yeni Mahalle Spor Kulübü Başkanı Adnan Manaş’da Erol Şahin’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve spor ile ilgili projelerine destek vererek, temennilerinin Erol Şahin’in kazanması olduğunu söyledi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2019, 22:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER