Ertem Şener Destek Oldu

Ertem Şener Destek Oldu

Ertem Şener Destek Oldu

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Zonguldak Kömürspor, dün ikinci hazırlık maçını yine aynı ligin Kırmızı Grubu’nda yer alan Eyüpspor’a karşı oynadı. Zonguldak Kömürspor’un Antalya’da sürdürdüğü kamp sırasında futbolcu performanslarını ölçmek ve ikinci devreye hazırlık amacı ile oynanan karşılaşma lig havasında geçti. Müsabaka 3-3 eşitlikle sona erdi.

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, hazırlık maçında sahaya Cantuğ, Kamil İçer, Okan Duran, Ercan Coşkun, Reşo Akın, Mert Caymaz, Ali Kemal, Sabit Hakan Yılmaz, Fırat ve Hüseyin Yılmaz ile çıktı.

AYAĞININ TOZUYLA GOL ATTI

Karşılaşmanın 36’ncı dakikasında Eyüpspor Zonguldakspor karşısında 1-0 öne geçti. Eyüpspor ilk yarı üstünlüğünü koruyarak 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya hızlı başlayan Zonguldak Kömürspor dakika 49’de Ertan Koç ile beraberliği yakaladı(1-1). Dakika 55’de Eyüpspor durumu 2-1 yaptı.  Oynanan ikinci hazırlık maçında kendi gösterme fırsatı bulan ve formda olduğunu kanıtlayan Ertan Koç, dakika 64’de durumu 2-2’ye taşıdı. Maçın ilerleyen dakikalarında baskıyı oldukça arttıran Zonguldak Kömürspor, umut verici yeni transferi Hakan Yılmaz ile 3-2 öne geçti. Dakika 89’da Eyüpspor beraberliği yakaladı (3-3). Kıran kırana geçen hazırlık maçı 3-3 eşitlikle sona erdi.

İlk hazırlık maçından 4-1 mağlubiyetle ayrılan Zonguldak Kömürspor, ikinci müsabakayı ise 3-3 eşitlikle tamamladı.  

Ayrıca Elmaslı taraftarlar takımlarını 90 dakika boyunca takıp etti. Ayrıca karşılaşmayı Beyaz TV’de yayınlanan Derin Futbol isimli programın yapımcısı ve sunucusu Ertem Şener’de destek oldu. Elmaslı Taraftarlar hem Teknik Direktör Şenol Demir ile hem de Ertem Şener ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2018, 16:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER