ESKİ KÜREKÇİLER TÜRKİYE SALON ŞAMPİYONASINA GİDİYOR.

ESKİ KÜREKÇİLER TÜRKİYE SALON ŞAMPİYONASINA GİDİYOR.

ESKİ KÜREKÇİLER TÜRKİYE SALON ŞAMPİYONASINA GİDİYOR.

İlçemiz eski Milli kürekçileri Hayri Çavuşoğlu ve Tezcan Köseoğlu ile Türkiye Şampiyonu Eski Kürekçilerimiz Ercüment Onat ve Uğur Demiroğlu Türkiye Kürek Federasyonun 9 Aralık 2017 tarihinde İstanbul Özyeğin Üniversitesi yerleşkesinde düzenleyeceği Türkiye Salon Kürek müsabakalarına ferdi olarak Master kategorisinde katılarak ilçemizde kürek sporunun devamının sağlanması konusunda gayretlerde bulunuyor.

Sporcular müsabakalar sonrası İlçemiz Kaymakamı Nazım Madenoğlu , Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal  ve İlçe Spor Müdürümüz Serkan Keleş ziyaret ederek Kürek Sporunun Ereğlide yeniden canlandırılması konusunda projelerini sunacaklarını belirtiler.

Geçtiğimiz ayda  Dünya Master Kürek ikincisi olan Fatih Örer ilçemizi ziyaret ederek ilçemizin kürek sporuna uygun alanları ve projelerimiz konusunda desteği istenmiştir.

Master Kürek sporcularımıza başarılar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2017, 21:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ercüment Onat
Ercüment Onat - 6 yıl Önce

Toplam 459 Sporcu,
63 Fenerbahçe, 87 Galatasaray, 5 Fethiye, 35 Ferdi, 18 Altınboynuz, 8 Adana Gençlik, 5 Anadolu Hisarı, 5 Başiktaş, 4 GTÜ, 13 Hereke Nuh Çimento, 5 İznik, 9 KHAS, 9 KOÜ, 2 Rize Gençlik, 17 Sakarya Gençlik, 14 Sinop Gençlik, 8 Sinop Yelken, 20 Sümerspor, 15 Şişecam, 1 Tuzla Belediye, 11 Türk Balık Adamlar, 3 Tuzla Deniz Yıldız, 102 Master sporcu katılıyor.

fatih örer
fatih örer - 6 yıl Önce

bu tür haberler medyada çıktıkça ;kürek sporuna çok faydası olacağına inanıyorum.en azından farkındalık yaratılacak ve insanların küreğe yönelmelerine sebep olacaktır.emeği geçenleri kutluyorum.

SIRADAKİ HABER