FENER OL KAMPANYASI’NA DESTEK VERECEKLER

FENER OL KAMPANYASI’NA DESTEK VERECEKLER

FENER OL KAMPANYASI’NA DESTEK VERECEKLER

Karadeniz Ereğlili Fenerbahçe taraftarları, kulüplerinin organize ettiği ve camiaya güç vermesi beklenen Fener Ol Kampanyası’na destek olmak amacıyla bir etkinlik düzenliyor.

Karadeniz Ereğli Fenerbahçe Taraftarları Derneği ile Fenerbahçe Spor Kulübü Karadeniz Ereğli Şube Başkanlığı tarafından, kampanyaya destek sağlamak amacıyla kahvaltılı bir buluşma tertiplenecek. 24 Ağustos günü Midilli Park’ta düzenlenecek organizasyona, kulübün eski bazı futbolcularının da yer alarak taraftarlarla kucaklaşacakları bildirildi.

Organizasyonla ilgili özel bir açıklama yapan Fenerbahçe Spor Kulübü Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Serdar Özbek, şu bilgileri paylaştı:
“Fener Ol Kampanyası, ülkedeki tüm Fenerbahçeliler gibi bizler için de ayrı bir önem taşıyor. Kulübümüzün bundan önceki kampanyalarına da Karadeniz Ereğli olarak elimizden gelen desteği vermeye gayret etmiştik. Bu kampanya için de Karadeniz Ereğli ve yöremizdeki taraftarlarımızı kahvaltıda bir araya getirerek, elde edeceğimiz geliri kulübümüze bağışlayacağız. Takımımıza gönül veren taraftarlarımızı 24 Ağustos’ta bir arada olmaya davet ediyorum.”

Bu arada organizasyona katılmak isteyen taraftarların biletlerini Fenerbahçe Taraftarları Derneği’nden temin edebilecekleri bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2019, 19:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER