FİKRET ORMAN KIZILAY STANDINI ZİYARET ETTİ

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Kdz. Ereğli’de Beşiktaşlılar Derneği tarafından her yıl düzenlenen geleneksel sünnet şöleni için Kdz. Ereğli’ye geldi.

FİKRET ORMAN KIZILAY STANDINI ZİYARET ETTİ
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Beşiktaşlılar Derneği bu yılda 50 yavru kartalın sünnet ettirilmesi ve her çocuğa bisiklet hediye ederek örnek oldu. Sosyal faaliyetlerde yer alan Kdz. Ereğli Beşiktaşlılar Derneği her yıl Kızılay Zonguldak Kan Merkezi Müdürlüğü ile düzenlediği kan bağış kampanyaları ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzattı. Ayrıca, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman sünnet şöleninden sonra Kdz. Ereğli sahilde faaliyet gösteren Kızılay kan alma çadırını ziyaret ederek, Beşiktaş kongre üyesi olan Kan Merkezi Müdürü Dr. Ömer Selim Alan’a kongre üyeliği kartını verdi.

Aynı zamanda Türk Kızılay’ı personeli ile bir süre sohbet eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, çalışmalarında başarılar diledi. Kan Merkezi Dr. Ömer Selim Alan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkanımızın bizleri ziyareti ve bu ziyaret sırasında kongre üyeliği kartımı vermesi beni son derece mutlu etti. Başkanımıza ve Kdz. Ereğli Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Tarkan Adik başta olmak üzere tüm dostlara teşekkür ediyorum. Türk Kızılay’ına vermiş oldukları destek ve tüm sosyal konularda hakikaten hep farkındalık yapan, emeği geçen derneğin tüm üyelerini kutluyorum. Bir Beşiktaşlı olarak sevdalı olduğumuz renklerin bu tip faaliyetleri bizleri gururlandırıyor” dedi.
Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2014, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER