GALATASARAY KAFİLESİ ZONGULDAK´TA

GALATASARAY KAFİLESİ ZONGULDAK´TA
gundemeregli.com-Spor Toto Süper Lig´in 29. haftasında yarın Kardemir D.Ç. Karabükspor ile karşılaşacak lider Galatasaray´ın Zonguldak Havaalanı´na iniş yaptı.

Borajet firmasına ait özel uçakla saat 17.20 sıralarında Zonguldak Havaalanı´na inen Galatasaray Kafilesi´ni, çok sayıda sarı-kırmızılı taraftar karşıladı. Uçak inmeden önce gelen yolcu bölümüne getirilen Galatasaray Otobüsü, taraftarın tepkisine neden oldu. Alanı dolduran onlarca kalabalık, Galatasaraylı futbolcular ve yönetimi görebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.
ZONHAV Müdürü Hasan Özşahin ve Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, uçaktan inen kafileyi çiçeklerle karşıladı.
Daha sonra uçaktan inen Galatasaray ekibi, aprona getirilen otobüse bindi. Kardemir Karabükspor maçı için belirlenen 19 kişilik kadroda yer alan futbolcular, otobüsün yolunu tutarken taraftarlara da selam vermeyi ihmal etmedi. Uçaktan en son inen Fatih Terim yoğun ilgi eşliğinde taraftarlara selam verdikten sonra otobüse bindi. Otobüs, aprondan çıkarak Karabük´e hareket ettiği sırada taraftarlar otobüsün önünü kesti. Meşale yakan taraftarlar, uzun süre otobüsün ilerlemesini engelledi. Çaycuma Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı polisler taşkınlık yapan taraftarları güçlükle otobüsten uzaklaştırabildi. Önü açılan otobüs Karabük´e hareket etti.
Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2013, 16:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER