Gökçe: ´´ Hakemler emeğe saygı duysun ´´

Zonguldak Ereğli Spor Basketbol takımı Zonguldak deplasmanında fark yedi. Takımın Koç’u İhsan Gökçe Kaya hakemleri emeğe saygı duymaya davet etti.

Gökçe:  ´´ Hakemler emeğe saygı duysun ´´
Zonguldak Ereğli Spor Basketbol takımı Zonguldak deplasmanında fark yedi. Takımın Koç’u İhsan Gökçe Kaya hakemleri emeğe saygı duymaya davet etti. 
Zonguldak Can Polat Pamay Kapalı Spor Salonunda oynanan Zonguldak Belediyespor – Zonguldak Ereğli Spor Basketbol Gençler Kategorisinde ev sahibi takım rakibini 95 – 47 mağlup etti. Zonguldak Belediyespor’a mağlup olan ve yeni kurulan Zonguldak Ereğli Spor’u Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz ve Zonguldak Basketbol İl Temsilcisi Adnan Yakut yalnız bırakmadı. Zonguldak Ereğli Spor Basketbol Koç’u İhsan Gökçe Kaya ‘İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Oyuncularımın yeni idmanlara başlamış olması ve kısa sürede bir takım kurduğumuzu belirtmek isterim. Bu söylemlerim bahanelerin arkasına sığındığım düşüncesi uyandırmasın. Ama hakemlerimizde sütten çıkmış ak kaşık değiller. Hatta bazı hakemlerimiz maçı yönetmeyi bırakıp kenarda bir hareket yapalımda teknik fual verelim atalım diye bakıyorlar. Sonra altında art niyet aranmaması isteniyor. Rakibimiz bizden çok daha iyiydi. Ama sadece şunu söylemek isterim. Belkide bölgenin fazla fual yapılan maçıydı. Herkes 4 fual aldı nedense hakemlerimiz 5.fual çalmayı pek istemediler. Gençlerin emeklerine önce hakemlerimiz saygı duysun. Önümüzde TED Koleji karşılaşması var. Daha iyi çalışacağız ve daha iyi olacağız’ dedi. Karşılaşmaya Zonguldak Ereğli Spor’un özel daveti ile katılan Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz ‘Bölgemizin yeni takımlarından olan Zonguldak Ereğli Spor futboldan sonra basketbol ve badminton branşlarında da mücadele etmeye başlamıştır. Kulübün kısa sürede bu kadar faaliyet gösteriyor olması bizleri mutlu ediyor. Yine edindiğim bilgilere göre hentbol ve kız futbol kategorilerinde de liglere katılacaklarmış. Bu çalışma içerisindeler. Burada önemli olan bu kadar genci bünyesinde barındırıp onlara spor yaptırıyor olmasıdır. Zonguldak Ereğli Spor Yönetimini bu çalışmalarından dolayı kutluyorum. Ayrıca karşılaşmaya davet ettikleri için ayrıca teşekkür ederim’ dedi.   Karşılaşmayı Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, Zonguldak Basketbol İl Temsilcisi Adnan Yakut ve Zonguldak Ereğli Spor Başkanı Kaan Kocaman birlikte izlediler.
Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2014, 07:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER