GÖKÇELERDE ÇITA YÜKSELDİ

Gökçeler´in genel kurulda güven taeleyen Başkanı Erol Turgut önemli açıkalmalarda bulundu.

GÖKÇELERDE ÇITA YÜKSELDİ
gundemeregli.com-Ereğli’nin Gökçeler Belediyespor Kulüp Başkanlığına genel kurulun oyları ile birlikte yeniden seçilen Erol Turgut 1. amatör kümede yeni sezonda çıtayı daha da yukarıya taşıyarak, önemli başarılara imza atmak istediklerini belirtti.

Turgut konu ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada,  2013-2014 sezonunda Teknik Direktör olarak Coşkun Sesli ile yola devam edeceklerini belirterek, Maçları oynadıkları Kandilli Tahsin Boray Baycık stadında maçlarının çim saha oynandığını söyledi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞKKÜR

Yapılan açıklamada bu konuda emeği geçenlere teşekkür ederek şunları söyledi:

 “2013-2014 futbol sezonunda tüm takımlara başarılar diliyorum. 1 Amatör kümede mücadele eden takımımız önemli başarılara imza atacaktır.

Bu başarıların taçlandırılması en büyük arzumuzudur. Biz takım olarak yeni yönetim kurulumuz ile birlikte iyi bir uyum ortaya koyarak başarı sağlamayı hedefliyoruz. Bu başarıyı sağlamamız da taraftarımıza da önemli görevler düşüyor. Bu yol hedeflerimiz büyük bu hedeflere varmak içinde maçlarımızda bizleri takımımız yalnız bırakmasın. Tek dileğimiz bu sahamız çimlenerek günün şartlarına uygun hale getirildi.   Bize desteğini esirgemeyen Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak’a belediye meclis üyelerine ve Gökçeler taraftarlarına şükranlarımızı bir borç biliyoruz.  Gökçeler hak ettiği noktaya taşınacaktır.”

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2013, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER