Gözlemciler baloda buluştu

Gözlemciler baloda buluştu

Gözlemciler baloda buluştu

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Zonguldak Şubesinin her yıl geleneksel hale getirdi balo Alaborina restaurantta  düzenlendi.

Alaborina restauranta düzenlenen  baloya, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı,Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD)Şube Başkanı  Ümit Kaya,  İl Hakem Kurulu  Başkanı Evren Atış, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Muslu Belediye Başkanı Sebahatti Aydıman, Zonguldak Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, CHP eski İl Başkanı Hakkı Güney, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Ereğli Gençlik Spor İlçe Müdürü ve Bölgesel Gözlemci Serkan Keleş, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç,Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna, Bolu, Kastamonu ve çevre illerden gelen şube başkanları, hakemler ve gözlemciler katıldı.

(TFFHGD) Şuba Başkanı Ümit Kaya; 'Zonguldak'ta ki hakem sayısını en yukarlara çıkarmak istiyoruz'

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Şube Başkanı Ümit Kaya, hedeflerinin Zonguldak'ta ki hakemlik sayısını yukarı çıkarmak olduğunu söyleyerek, ''Bizler göreve başladığımız günden beri birlik beraberlik mesajları vermiştik. Bu mesajları vermeye devamda ediyoruz. Değerli eşlerimizle birlikte baloda birlik beraberlik içerisinde bulunuyoruz. Birlik ve beraberlik içeriside daha güzel etkinlikler yapacağımızı biliyoruz. Göreve başladığımızda çok güzel projelerimiz vardı ve projeleri yapmaya devam ediyoruz. İnşallah bunda sonra Zonguldak'ta ki hakem sayısının daha yukarlara çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız''dedi. 

(TFFHGD) Genel Bakanı Abdurrahman Arıcı; 'Arslanboğanın Beşiktaş Başakşehir maçındaki yönetimi faciyaydı'

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı, Suat Arslanboğanın Beşiktaş Başakşehir maçındaki yönetiminin faciya oldunu belirterek, ''Suat Arslanboğanın Beşiktaş, Başakşehir maçındaki yönetimi bizim için faciyaydı. Ama hakemlik olarak insanlık olarak yanındayım. Suat Arslanboğanın hakemliğini kimse elinden alamaz. Belirli bir süre geçer hakemliğine devam eder. Fakat ben Malatya'ya Genel Merkez Yönetim Kuruluna toplantısına gittiğimde derneğimde siyah çelenkler buldum. Suat Arslanboğanın taraftarları kardeşleri bizi siyah çelenkle karşıladılar. Hepsiyle oturduk konuştuk gerekli cevapları verdik. Verilmeyecek hiç bir hesabım yok. Bugünde söylüyorum Suat Arslanboğanın hakemliğini kimse elinden alamaz. Hakemlik yapıyor ama hata yapmayacaksın. Hakemin yanında olmamalıyız.Futbol takımınlarının hakkını hukukunu korumalıyız''diye konuştu.

Ardından Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı, Zonguldak'ta hakemlerine desteklerinen dolayı Belediye Başkanları ve yerel gazetede görev yapan spor muhabirlerine desteklerinden dolayı plaket verdi.

Canlı müzik eşliğinde başlayan balo gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Hakemler bir sezonun yorgunluğunu doyasıya eğlenerek attı. 

Gecenin sonunda ise Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğine katkı vermek amacıyla, eşofman, saat, forma, ayakkabı ve fotoğraf makinesi çekilişi yapıldı. Çekilişde ismi çıkan hakemlere hediyeleri çekilişin sonunda verildi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2020, 17:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER