GÖZLER YILDIZ KIZLARDA

Genç Kızlar Türkiye Şampiyonasında son 16´ya kalan ve 2.tur ilk maçında Kayseri Gençlerbirliği’ni 5-0 mağlup eden Karadeniz Ereğli Belediyespor, grup final maçında karşılaştığı 1207 Antalyaspor´a 3-2 yenilerek şampiyonaya çeyrek finalde veda etti. Ereğli Belediyespor, son 16´ya kaldığı Yıldız Kızlar Şampiyonasındaki 2.tur ilk maçını da Cumartesi günü oynayacak.

GÖZLER YILDIZ KIZLARDA

gundemeregli.com-Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası Grup ilk maçındaKayseri Gençlerbirliği´ni 5-0 mağlup eden Ereğli Belediyespor,  grup ilk maçında Kireçburnuspor’u 4-2 yenerekfinale kalan 1207 Antalyaspor´a 3-2 mağlup olarak adını yarı finale yazdıran 4takım arasına kalamazken gözler, hafta sonunda oynanacak Yıldız Kızlar TürkiyeŞampiyonasına çevrildi.

Bu kategoride de son 16´ya kalma başarısı gösterenEreğli Belediyespor, Ankara Grubu´ndaki ilk maçını 12 Temmuz Cumartesi günüKonak Belediyespor ile oynayacak.

Bu maçı kazanan takım 13 Temmuz günü Gülizar HasanYılmaz Spor Lisesi -Adana İdmanyurdu maçını galibi ilegrup final maçını oynayacak. Ankara grubunu şampiyon tamamlayan takım adınıyarı finale yazdıracak.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2014, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER